13:17 14.05.2013

У регіонала Колесніченка на прес-конференції кинули гамівну сорочку

1 хв читати

Представниця Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) на прес-конференції у вівторок у Києві кинула в бік народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка гамівну сорочку.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", В.Колесніченко у вівторок проводив прес-конференцію, присвячену обмеженню прав російськомовних дітей у класах із російською мовою навчання.

Представниця КУПР, кидаючи в бік депутата гамівну сорочку, сказала: "Це для Вас. Одягніть".

Депутат відреагував на витівку досить спокійно, засумнівавшись у душевному здоров'ї дівчини. "Ви нормальна?", - запитав він. Увесь інцидент тривав не більше хвилини. У словесну перепалку дівчина не вступала. Найімовірніше, стосовно дівчини міліція складе протокол.

Тим часом лідер КУПР Сергій Мельниченко роз'яснив учинок активістки. "Катерина Кобко кинула йому (В.Колесніченку - ІФ) на примірку гамівну сорочку ... замість форми солдата Червоної армії, яку він нещодавно приміряв", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, на прес-конференції в Києві 9 квітня активістка КУПР кинула в В.Колесніченка пакети, в яких містилися, за словами журналістів, фекалії, за даними міліції - бруд. Дівчину оштрафували на 51 грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА