16:11 25.12.2012

Українсько-російська міжпарламентська комісія може зібратися в Дніпропетровську на початку 2013р.

1 хв читати

Україна та Росія можуть провести в найближчі місяці в Дніпропетровську засідання міжпарламентської комісії зі співробітництва в наукомістких галузях економіки.

"Ми домовилися з керівництвом попереднього складу Верховної Ради провести в найближчі місяці в Дніпропетровську двосторонню велику міжпарламентську комісію, аналогічну тій, яку ми провели кілька місяців тому у Воронежі. Під час засідання цієї комісії ми хотіли б зробити ставку на розвиток співробітництва в наукомістких галузях промисловості, зокрема співробітництва в космічній галузі та авіабудуванні", - повідомив голова Комітету у справах СНД і зв'язків зі співвітчизниками Державної думи Федеральних зборів РФ Леонід Слуцький на зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим у вівторок у Києві.

При цьому він висловив сподівання, що цю ініціативу підтримають депутати Верховної Ради сьомого скликання.

У свою чергу М.Азаров привітав розширення співробітництва в наукомістких галузях економіки і зазначив, що Україна в цілому налаштована на конструктивну співпрацю з РФ.

"Ми працювали і працюватимемо над зміцненням наших відносин із РФ. Це - однозначно наша політика: і президента, і прем'єр-міністра, і голови Верховної Ради", - цитує українського прем'єра прес-служба Кабміну.

Крім того, М.Азаров запропонував російській стороні розглянути можливість проведення українсько-російського комітету з питань торгово-економічного співробітництва в першому кварталі 2013 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА