16:45 28.04.2012

На приміщення редакції журналу "Всесвіт" зазіхнули рейдери, редакція звернулася по допомогу до РНБО, КМДА та Гуманітарної ради

1 хв читати

На редакцію журналу світової літератури "Всесвіт", розташованої в Києві на вул. Грушевського, 34/1, у четвер, 26 квітня, сталася рейдерська атака, повідомляє редакція видання.

"Вони (рейдери - ІФ) вимагали звільнити приміщення, яке вже не належить редакції журналу "Всесвіт" (за словами рейдерів - ІФ), що воно належить абсолютно іншим людям, що є офіційні документи й вимога звільнити приміщення. Тобто основна боротьба була за приміщення", - повідомив заступник головного редактора журналу "Всесвіт" Дмитро Дроздовський.

За його словами, рейдери стверджували, що нібито купили частину акцій ТОВ "Видавничий дім "Всесвіт" у людей, які були членами цього товариства. Як повідомив Д.Дроздовський, рейдери подали документи до Печерської районної адміністрації про те, що інші люди вже провели збори, які є новими власниками акцій ТОВ "Видавничий дім "Всесвіт".

При цьому заступник головного редактора заявив: "До Печерської районної в місті Києві адміністрації передано фальшивий підроблений протокол від 26 квітня 2012 року про переобрання президента "Всесвіту". Рейдери стукають у державні органи, використовуючи підроблені документи".

При цьому Д.Дроздовський повідомив, що редакція журналу вже повідомила про подію і звернулася по допомогу до РНБО, Гуманітарної ради при президентові України, а також до КМДА - особисто до її глави Олександра Попова.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА