14:42 26.03.2018

Cisco ініціює конкурс статей з інформаційної безпеки для україномовної Вікіпедії

1 хв читати
Cisco ініціює конкурс статей з інформаційної безпеки для україномовної Вікіпедії

Компанія Cisco спільно з ГО «Вікімедіа Україна» оголошує конкурс «Пишемо про інформаційну безпеку», повідомила компанія в офіційному прес-релізі у понеділок. Згідно документу, мета проекту — наповнити Вікіпедію актуальними статтями про технології інформаційної безпеки українською мовою. Конкурс триватиме з 1 по 30 квітня 2018 року. У цей період усі охочі зможуть долучитися до написання, перекладу чи доповнення статей із запропонованого організаторами списку, а також до створення оригінальних матеріалів.

«Сьогодні питання інформаційної безпеки є вкрай важливими для України, особливо з огляду на масштабні кібератаки минулого року та загальну ситуацію у світі. Привертаючи громадську увагу до технологій кібербезпеки, Сisco бажає зробити свій внесок у розвиток цієї сфери в країні. Ми прагнемо, щоб українці краще розумілися на подібних питаннях та вміли захистити себе у цифровому середовищі», — зазначив голова представництва Cisco в Україні та країнах СНД Олег Боднар.

Участь у конкурсі може взяти будь-який зареєстрований користувач Вікіпедії. Для цього потрібно створити або доповнити статтю на сторінці конкурсу. Також протягом усього конкурсного періоду є можливість редагувати свої статті.

Журі, яке складається з ентузіастів української Вікіпедії, перевірятиме конкурсні статті у травні, після чого будуть оголошені переможці. Автори, що зроблять найбільший та найякісніший внесок у розробку та створення контенту щодо інформаційної безпеки, отримають цінні призи від організаторів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА