20:36 27.08.2020

Про україно-американську Firefly Aerospace Макса Полякова знімуть документальний фільм: вийшов трейлер

1 хв читати

Ракетобудівна компанія Firefly Aerospace анонсувала вихід першого документального фільму про космічний стартап. Офіційний трейлер вже доступний до перегляду з українським дубляжем на Youtube - каналі співзасновника компанії міжнародного бізнесмена Макса Полякова:

Всю історію Firefly Aerospace від моменту створення, банкрутства та відродження знімала творча студія Edwards Media. З 2016 року команда на чолі з режисером Скотом Едвардсом знімає незалежний документальний фільм про компанію Firefly, намагаючись зафіксувати всю історію стартапу і показати всі відтінки впливу компанії на світ. Крім перших осіб компанії у зйомках фільма також беруть участь працівники, журналісти спеціалізованих космічних видань, експерти галузі та місцеві жителі, які мешкають по сусідству з Firefly у Остіні, Техас.

Очікується, що фільм вийде у кінці року після фінальних зйомок  — першого запуску легкої ракети-носія Alpha на орбіту Землі. Нещодавно компанія оголосила, що запуск намічено на кінець осені 2020.

Firefly Aerospace — приватне аерокосмічне підприємство, зі штаб-квартирою в Остіні (Техас, США), яке розробляє легкі ракети-носії для запуску вантажів у космос. Завдяки інвестиціям бізнесмена Макса Полякова компанія змогла побудувати ракету і вже пройшла основні випробування. Компанія співпрацює з NASA, військово-повітряними силами США, Aerojet Rocketdyne та іншими. Перший запуск ракети Alpha має відбутися в 2020 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА