18:17 23.05.2012

Неофіційний гімн Євро-2012 тепер має відеоверсію

2 хв читати

Неофіційний гімн чемпіонату Європи з футболу 2012 року - написана жителем міста Житомира Дмитром Голубом і виконувана його гуртом UkrOP пісня "Вболівай" - отримав свій відеокліп.

"Пісня сьогодні побачить світ у своєму відеоваріанті, це аранжування, яке зробив звуковий продюсер Геннадій Пугачов. Понад місяць вона лунає в ефірах "Русского радио", "Хіт FM", радіо "Мелодія", на станціях нашого холдингу. На неї зробили ремікс для Kiss FM, і її завантажили через музичні редакторські розсилки вже загалом 226 радіостанцій", - розповів на прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна" учасник журі конкурсу "ЄвроХіт - пісня для країни, гордість для історії", радіоведучий (медіа-група "Тавр") Сергій Кузін.

Аранжування та запис пісні виконав у студії Української музичної медіа-групи саундпродюсер Геннадій Пугачов. Режисер відеокліпу - арт-директор каналу М1 Сергій Перцев. Зйомки відбувалися наприкінці квітня – на початку травня в Києві.

До запису пісні та кліпу були залучені зірки української естради: Фоззі та Фагот (ТНМК), Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Кузьма Скрябін, Вадим Красноокий (Mad Heads XL), Альона Вінницька, Ані Лорак, Віктор Бронюк (ТіК), Валерій Харчишин (Друга ріка), Дизель і Мурік (Green Grey), Еріка, Потап і Настя.

Генеральний директор каналів М1 і М2 Валентин Коваль зазначив, що українські зірки знаходили різний час для участі в конкурсі, надавали записані на відстані голосові партії. Він наголосив, що всі виконавці брали участь на добровільних засадах.

Відповідаючи на запитання про те, чому він не так часто з'являється у кліпі, 27-річний творець еврохіта Д.Голуб зазначив, що він і його колеги із гурту ще не заслужили на більшу увагу. У свою чергу директор благодійного Фонду Бориса Колеснікова Марина Деденко сказала, що "футбол - це командна гра, і те, що в цьому виді команда зірок - це набагато важливіше, ніж індивідуальні виступи".

Як повідомлялося, переможця конкурсу на неофіційний гімн Євро-2012 назвали 15 березня. В ньому взяли участь 10500 українців.

За умовами конкурсу автор слів і автор музики пісні-переможця отримують по $25 тис. грошової винагороди. Ще $100 тис. Фонд Б.Колеснікова спрямував на створення відеокліпу на пісню-переможницю.

Прем'єра "єврохіта" відбулася 17 квітня в ефірі радіостанції "Хіт FM". Демонстрація кліпу на телебаченні розпочалася 23 травня на каналі М1. Очікується поява його в ефірі інших українських каналів. Кліп також презентуватимуть під час великих концертних акцій, які відбуватимуться в найближчі тижні в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА