10:01 21.03.2024

У Варшаві відбудеться масштабний форум з медичного відновлення ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation

2 хв читати

Головне зображення

Медичні проекти України об’єдналися, щоб продемонструвати всьому світу потреби і можливості відновлення людей,  чиє здоров’я постраждало від війни, залучивши додаткові кошти для розбудови сучасної медичної інфраструктури та реабілітації.

З метою створення ефективної платформи для залучення додаткового фінансування на  проєкти з відновлення людського капіталу України  24-25 червня 2024 року у Варшаві (ВЦ "EXPO XXI") відбудеться міжнародний форум ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation.

За два роки ведення агресивної війни рф завдала значних руйнувань медичній інфраструктурі України та завдала фізичних та психічних травм великій кількісті військових та цивільних, які наразі потребують лікування та реабілітації. Зокрема, пошкоджено 1537 медичних закладів, з яких 203 зруйновані повністю. Понад 150 тис. дорослих та дітей втратили кінцівки. За даними Світового банку, збитки сягають $1,4 млрд., а потреби у відновленні та реконструкції медичної системи $14,2 млрд. протягом наступних 10 років.

Подія стане продовженням ReBuild Ukraine - успішних міжнародних форумів з відбудови України. У 2023 році відбулися 2 заходи на тему відновлення інфраструктури та енергетики, які отримали значну підтримку урядів багатьох країн світу, всесвітньо відомих виробників, українських громад, фінансових та донорських організацій.

В свою чергу, ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation" об'єднає три складові відновлення сфери охорони здоров'я: перша - близько 30 українських медичних проектів та громад, друга - понад 100 виробників медичного обладнання та проектувальників медзакладів, і третя - більш ніж 300 міжнародних фінансових інституцій (державних і приватних), які переважно пропонують донорське фінансування медичних проектів, а також представників державних органів, лікарів, дистрибуторських компаній та інших зацікавлених сторін.

Національний стенд «Україна та її проекти з медичного відновлення» об’єднає провідні проєкти з реабілітації та лікувальні заклади такі як Superhumans, Unbroken, «Центр комплексної реабілітації Галичина», Львівська клініка NOVA, Кременчуцький обласний клінчний шпиталь для ветеранів війни; представники громад, власники лікувальних закладів  Київської, Полтавської, Вінницької, Одеської та інших областей. Учасники також презентують свої фандрайзингові проєкти на великій сцені ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation.

В рамках виставки відбудеться конференція Human Capital Recovery та серія заходів з питань світового досвіду з відновлення людського капіталу, налагодження системи реабілітації, співпраці медичних закладів, організації допомоги та підтримки в умовах війни, створення безбар’єрного суспільства.

Організатор ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation: ДП «Прем’єр Експо» - найбільший український організатор виставок та конференцій таких як Public Health, ReBuild Ukraine та ще понад 15 міжнародних виставкових проєктів.

Детальніше про виставку: rebuildukraine-health.in.ua
Контакти організаторів: ДП «Прем'єр Експо», Тел.: 380 044 496 86 45, [email protected]

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА