16:47 27.02.2024

Дистанційне бізнес навчання скоріш необхідність, ніж дозвілля?

2 хв читати

Реклама

meeting-2284501-640

Декілька років тому онлайн-тренінги були одним зі способів провести з користю вільний час або в кращому випадку - тімбілдінг, якщо йдеться про корпоративне навчання. Сьогодні ж це можливість підвищити кваліфікацію працівників та керівників, заповнити прогалини у базі знань або отримати новий досвід у певній області. З цією метою агенція з підбору та розвитку персоналу Golden Staff проводить спеціалізовані тренінги онлайн, що призначені, як для корпоративного, так і для індивідуального навчання. 

Кому потрібні бізнес-тренінги?

Професійне бізнес навчання буде актуальним як власникам бізнесу, так і директорам великих компаній, що потребують підвищення власної кваліфікації або покращення певних навичок, а також для навчання співробітників певного відділу. Бізнес-тренінги допоможуть також підвищити конкурентоспроможність бізнесу в сучасних ринкових умовах і особливо актуальні для компаній, що розвиваються.

Враховуючи те, що онлайн-тренінги можна легко адаптувати під будь-яку кількість учасників, їх можна проводити, як для відділу продажів або маркетингового відділу загалом, так і для окремих керівників або топ-менеджерів. Тобто ми можемо бачити, що обмежень для проведення таких тренінгів фактично немає.

Завдяки великому практичному досвіду, тренінговий центр може допомогти з формулюванням потреби та формулюванням задачі для проведення тренінгу.

Переваги онлайн-тренінгів

Враховуючи специфіку більшості сучасних бізнесів та практику віддаленої роботи, для багатьох компаній онлайн-тренінг єдиний доступний спосіб влаштувати корпоративне навчання для співробітників. Також це можливість обрати саме той тренінговий центр, що вам підходить і не прив’язуватись до поточного розташування вашого офісу. Та основною перевагою для роботодавців, напевно, може стати можливість навчатися у зручний або вільний від роботи час, якщо це навчання не передбачає онлайн-присутності.

Актуальність та сучасність

Найбільшою перевагою тренінгів, що проводять онлайн, є їх актуальність - адже завдяки їхній затребуваності та високій конкуренції в світі, вони оперативно оновлюються щоразу, як з’являється нова інформація чи більш сучасна методика. На відміну від офлайн заходів, тут немає жодних проблем з коригуванням матеріальної бази, а найбільшою цінністю є саме нова інформація. 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА