12:59 28.12.2023

10 лютого 2024 року відбудеться – INFLUENCE TALK FORUM: відомі блогери розкажуть про найперспективніші та найприбутковіші професії у сфері діджитал

2 хв читати

10 лютого 2024 року відбудеться – INFLUENCE TALK FORUM: відомі блогери розкажуть про найперспективніші та найприбутковіші професії у сфері діджитал

Захід  організовано  на підтримку збору коштів на мобільні госпіталі для ЗСУ.

10 лютого 2024 року вперше в Україні відбудеться

INFLUENCE TALK FORUM – наймасштабніший офлайн- захід , який націлений на популяризацію і розвиток  українського діджитал і його нових перспективних  професій .

У форумі візьмуть участь більше 2 000 гостей .

Серед них – кращі  діджитал – експерти , інфлюенсери , підприємці та ветерани ЗСУ .

Спікери  форуму доступно і вичерпно, спираючись на власний досвід ,  пояснять цінність діджиталізаціі та ефективні механізми реалізації  у нових професіях  . Адже розвинена  сфера  діджитал це насамперед –  більше  інформації про Україну в світі , можливість у будь – якому віці соціалізуватись і отримати нову перспективну професію , зокрема ветеранам ЗСУ . Також це більше робочих місць ,  мотивація залишатись в Україні  ,  більше  податків у держбюджет і більше донатів на допомогу Збройним Силам України .

INFLUENCE TALK FORUM – новий масштабний проєкт від організаторів InstaTalks .

Щоб підтримати активну молодь  , оживити ринок праці і дати поштовх розвитку діджитал в Украіні ,- вони  першими  в 2022 році успішно відновили офлайн – заходи попри блекаути .

Сам форум має ще одну важливу місію –  підтримка збору коштів на військові мобільні госпіталі, які є повноцінними лікарнями на  колесах  і можуть рятувати життя українських захисників та цивільних безпосередньо на  лінії фронту , не витрачаючи дорогоцінний час на важке і тривале транспортування поранених .

Доєднуйтесь до освітньо – благодійної події, щоб діджитал – сфера стала зрозумілою і відкрила нові перспективи розвитку . А пересувні мобільні  шпиталі вчасно і ефективно  рятували життя наших захисників .

Інформаційні партнери: Інтерфакс-Україна та портал Open4business.

Початок заходу : 10 лютого 2024 року о 10.00

Сайт : https://www.instatalks.com.ua

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА