17:07 06.09.2023

Військові на півдні Одещини отримали прожектори для виявлення “шахедів”

2 хв читати

Прикордонники Бесарабії та службовці Нацгвардії отримали 14 зенітних антидронових прожекторів Spaceray, призначених для виявлення ворожих БПЛА та коригування зенітного вогню у нічний час.

Про це повідомила команда Альянсу Відновлення України (Ukraine Rebuilding Alliance), яка передала прожектори.

Голова правління Альянсу, професор Юрій Маслов підкреслив, що це стало можливим завдяки співпраці із закордонними партнерами, зокрема Християнською протестантською організацією IRR-TV FINLAND.

“Кожен день проходить у пошуках нових союзників, нових друзів України та способів, у які нам могли б допомогти боротися з ворогом та захищати наших співвітчизників. Залучення підтримки від міжнародних партнерів та їх об’єднання для досягнення конкретної мети – це те, заради чого створений Альянс, і те, що ми успішно робимо”, – зауважив Юрій Маслов.

У команді Альянсу Відновлення України кажуть, що нові прожектори вже встигли добре зарекомендувати себе під час останньої атаки “Шахедів” на дунайські порти Одеської області: вони дозволяють виявляти цілі на відстані до 2 кілометрів, навіть якщо дрон замаскований за допомогою чорної матової фарби.

“Кошти, отримані від європейських друзів, ми скерували на закупівлю антидронових прожекторів українського виробництва, і підтримали таким чином і наших захисників, і вітчизняну оборонну промисловість. Такий відповідальний підхід до пошуку, закупівлі та розподілення спеціальної військової та гуманітарної допомоги силами громадських організацій – це те, що дозволить нам перемогти агресора”, – переконаний заступник голови правління Ukraine Rebuilding Alliance, депутат Одеської обласної ради Веніамін Унгурян.

Довідка:

Альянс відновлення України – агрегатор та провайдер інноваційних рішень у рамках відновлення України із залученням міжнародних партнерів. Стратегічна робота Альянсу спрямована на допомогу з метою повернення українців додому. Команда Альянсу спеціалізується на проектах спрямованих на захист, покращення соціальних умов життя та праці, створення платформ для зростання економіки країни за принципом розвитку міжрегіональних осередків.

Джерело: https://www.facebook.com

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА