13:22 11.08.2023

MAVIC від AMIC: Мережа АЗС AMIC ENERGY та БФ Dignitas оголошують спільну благодійну ініціативу на закупівлю Сотні дронів DJI MAVIC 3

3 хв читати

Українці невпинно допомагають Збройним Силам України. Разючі та важливі зусилля з боку населення, не залишають байдужим і бізнес. Та попри регулярні збори та допомогу, потреба у дронах для фронту залишається однією із найактуальніших.

Австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas оголошують про запуск спільної благодійної ініціативи – "MAVIC від AMIC".

В рамках благодійної ініціативи "MAVIC від AMIC" 5 гривень за кожного клієнта, що заправить автомобіль будь-яким видом бензину або дизельним пальним, будуть перераховані ПІІ "АМІК УКРАЇНА" на закупівлю дронів DJI MAVIC 3 для потреб ЗСУ. Мета благодійної кампанії – забезпечити захисників та захисниць Збройних Сил України сотнями дронів.

"Ми розуміємо, що технології у війні відіграють велике значення, тому Україна повинна бути на крок попереду країни-окупанта. Дрони – це очі українських захисників: від збору даних та виявлення цілей до забезпечення переваги на полі бою. І бізнес має допомогти Україні повернути власні території, жертвуючи саме технікою, та при цьому, зберігаючи найцінніше, – життя українських військових. Забезпечимо дронами ЗСУ, щоб крізь технологічні очі побачити беззаперечну Перемогу України. Тому раді оголосити про початок благодійної ініціативи у партнерстві з Dignitas Fund" — зазначив Гюнтер Маєр, керуючий директор австрійської мережі АЗС AMIC ENERGY.

"Доки наші військові зосереджені на захисті наших життів, ми маємо щоденно допомагати їм," - каже Люба Шипович — засновниця благодійної організації Dignitas Fund. "Наша мета - технологічне забезпечення армії й навчання військових. У 21 столітті ми не повинні воювати так, як у першій світовій війні. На перше місце мають вийти технології, а не боротьба ціною людських життів."

Продовжуємо підтримувати Збройні Сили України та не дамо ворогу сховатися! Заїжджай на AMIC ENERGY та сприяй Перемозі разом з нами!

Довідково:

AMIC ENERGY — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі та Україні. З моменту повномасштабного вторгнення. AMIC ENERGY постійно надає допомогу підрозділам Збройних Сил України, військовим адміністраціям, територіальним громадам різних областей, благодійним організаціям, та вже  направлено: понад  300 тис.літрів пального, більше 65 одиниць спеціальних військових пристроїв та апаратний комплекс придушення каналів управління БПЛА ANTIDRON KVSG 6+, військовий одяг та бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Dignitas (лат. гідність) — благодійний фонд, міжнародна волонтерська група, яка існує з 2023 року. Серед діяльності фонду: технологічна підтримка українських захисників, забезпечення та навчання захисників та рятувальників і реабілітація ветеранів.

Фонд створений великою командою однодумців, серед яких Люба Шипович, Марія Берлінська, Діма Кавун, Лера Голощапова, Антоніна Кумка та вже понад сотня активістів і волонтерів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА