12:08 16.06.2023

"Артек Медікал Груп" долучився до постачання новітнього томографа для лікарні "Охматдит"

2 хв читати
"Артек Медікал Груп" долучився до постачання новітнього томографа для лікарні "Охматдит"

ТОВ «Артек Медікал Груп» – єдина в Україні компанія, яка працює за прямим договором з виробником діагностичного обладнання світового рівня – долучилося до проєкту забезпечення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» експертним компʼютерним томографом.

Попри суттєве ускладнення логістики через війну, компанія в повному обсязі виконала свої обов’язки перед ДП «Медичні закупівлі України» та Міністерством охорони здоров’я. Томограф було закуплено, доставлено та встановлено згідно з умовами тендерної документації, українського законодавства та вимогами виробника.

Новий пристрій значно посилить можливості медичного персоналу «Охматдиту» при проведенні діагностики та лікуванні маленьких пацієнтів, які потребують спеціалізованої висококваліфікованої медичної допомоги. Особливо важливою перевагою цього новітнього томографа є те, що він забезпечує повну та точну діагностику у дітей будь-якого віку, мінімізуючи вплив випромінювання на організми, зберігаючи при цьому найвищу якість обстежень, повідомляє «Артек Медікал Груп» на своїй Facebook-сторінці. 

Крім того, діагностичне обладнання дозволяє здійснювати невеликі хірургічні втручання, біопсії та пункції під контролем комп'ютерної томографії, а також може бути інтегрованим з широким спектром сучасних клінічних застосунків.

«Ми пишаємось тим, що отримали можливість долучитися до такого важливого проєкту, як забезпечення найкращої української дитячої лікарні й найкращих фахівців необхідним обладнанням. Впевнені, це дозволить врятувати ще більше життів», – зазначила директорка ТОВ «Артек Медікал Груп» Наталя Курашко.

Довідково

ТОВ «Артек Медікал Груп» – один з лідерів у сфері постачання важкого діагностичного обладнання та єдина компанія, яка працює за прямим контрактом з виробником. До переліку медичного обладнання, на якому спеціалізується компанія, відносяться комп’ютерні томографи, магнітно-резонансні томографи, ангіографи, рентген-апарати, системи УЗД тощо. Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Артек Медікал Груп» є Наталя Курашко і Руслан Стретович.

Джерело - https://www.facebook.com/ArtekMedical

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА