16:39 31.05.2023

Яка необхідність реєстрації торгової марки в Україні?

3 хв читати

Часто підприємці нехтують необхідністю реєстрації торгової марки, а потім у суді намагаються відвоювати свій бренд, в який вкладено надзвичайно багато сил. І це дивно, адже зовсім звичайна процедура, яку повністю можна довірити юристам, забезпечує безпеку для усього бізнесу, а також надасть можливості для його росту та виходу на міжнародний ринок.

Як відбувається процедура реєстрації ТМ під ключ?

Від назви ТМ суттєво залежить її майбутнє. ПЮК СІОН (Sion-IP.com) виконують юридичний супровід для того, щоб ніхто більше не зміг скористатися Вашою назвою, лого, отримати комерційну вигоду або зіпсувати репутацію власника. Ми знаємо правові тонкощі роботи з товарними знаками в багатьох країнах, тому підберемо найбільш вигідний варіант по ціні, термінам отримання документа (свідоцтва), спрощенності процедури тощо.

Для наших співробітників завдання реєстрації товарного знаку – звичайний, добре відпрацьований і багато разів пройдений бізнес-процес. Він виконується за певним алгоритмом, з дотриманням усіх правил та умов законодавства певної країни.

Хочете знати вартість послуг повірених SION?

Терміни, як і вартість проведення процедури залежить від багатьох факторів, які зазвичай визначаються в індивідуальному порядку. Якщо Ви хочете зареєструвати ТМ, захистивши свій бізнес, таким чином, від її незаконного використання конкурентами, чекаємо Вашого звернення зручним для Вас способом. Досвід наших повірених завжди на варті клієнтських інтересів.

У багатьох сферах діяльності в процесі ведення підприємницьких справ відбувається створення нових пристроїв, способів, ідей тощо. В таких випадках, аби захистити власне право на винахід необхідно попіклуватися про оформлення патенту. Тобто документа, який засвідчує авторство, пріоритет і право власності на винахід. Отримання патенту дозволяє захистити ідеї та розробки від копіювання іншими компаніями та забезпечує їхню ексклюзивність на території конкретної країни. 

Як захистити результат власної господарської діяльності на законодавчому рівні?

Патентно-юридичне бюро SION надає комплексні послуги з проведення патентних пошуків і оформлення патентів в будь яких країнах світу. В результаті вони надають його власнику право на використання та продаж продукту, а також підтверджує заборону на використання винаходу будь-ким іншим без Вашої згоди. 

В процесі ведення підприємницької діяльності це допомагає виділитися серед конкурентів, збільшити прибуток завдяки залученню іноземних клієнтів, удосконалити процеси та продукти, а також виводити новий товар на ринок. Але при цьому важливо правильно запатентувати інновацію яка відповідатиме умовам патентоздатності. Тому наша компанія надає бізнесам та інноваторам допомогу у комплексному захисті їхньої інтелектуальноої власності.

Цікавить процедура отримання патенту в Україні?

Якщо так, ми чекаємо на Ваше звернення зручним для Вас способом. Вам буде забезпечено якісне проведення патентних пошуків, підготовку та подання заявок на патентування, проведення досліджень щодо інтелектуальної власності, захист прав на патенти та товарні знаки в суді, а також консультації та підтримку у відносинах з державними органами. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА