12:26 09.02.2023

Секрети вибору постільної білизни: поради від професіоналів

2 хв читати

Сьогодні важливо кожному мешканцю України подумати про своє здоров'я та дізнатися найкращі способи, як швидко відновити свій внутрішній стан. Здоровий сон - один із найкращих способів. Для того, щоб сон справді був якісним, важливо правильно підібрати постільну білизну. Вам у цьому допоможе Інтернет магазин постільної білизни Le-Vele.com.ua. На сайті представлена ​​постільна білизна, яка відповідає всім санітарним нормам. 

Перше, на що варто звернути увагу - матеріал постільної білизни.

В інтернет магазині постільної білизни Le-Vele.com.ua постільна білизна представлена ​​з таких основних матеріалів:

  • Бавовняна постільна білизна. Найпопулярніший матеріал, який можна назвати стандартом. Постільна білизна натуральна та зносостійка і в 90% випадків виробники використовують саме її. Бавовна не викликає алергію і добре пропускає повітря. Проте погано віддає вологу. Саме через це він довго сохне.
  • Шовкова постільна білизна. Матеріал для справжніх романтиків. Має унікальний блиск. Від інших матеріалів, постільна білизна шовк відрізняється високою міцністю. Крім того, шовк добре вбирає вологу. Це говорить про те, що влітку спати на такій білизні буде не жарко.
  • Льон. Гарний та міцний матеріал, здатний витримати понад 200 прань (без втрати якості). В КПБ із льону добре вентилюється.
  • Сатинова постільна білизна. Екологічно чистий, м'який та ніжний текстиль. Він подарує справжній комфорт під час нічного відпочинку. Основна фішка сатину в тому, що взимку з ним не холодно, а влітку не спекотно.
  • Жаккард. Міцний матеріал класу люкс. Ціна на постільну білизну жаккард висока, так як він має оригінальну фактуру.
  • Бязь. Якщо ви шукаєте м'який, але в той же час елегантний матеріал, бязь - найкращий вибір. Текстиль не линяє та не дає усадку.
  • Ранфорс. Чимось схожий на бязь, але прослужить довше, оскільки це щільний і твердий текстиль.

Чи варто вибирати штучні тканини?

У каталозі інтернет магазину Le Vele можна підібрати КПБ із суміші поліестеру та бавовни. Такі матеріали не вимагають особливого догляду та можуть прослужити не один рік. Та й ціна на них низька.

Вибираємо правильний розмір

Розмір постільної билизни повинен повністю відповідати параметрам ліжка. Варіант, чим більше КПБ, тим краще це не про комфортний сон.

Варіанти постільної білизни:

160*220 см - полуторний;

175*210 см - двоспалка;

200*220 см - євро;

220*240 см - євро максі.

Якщо дійсно шукаєте комфорт, обирайте натуральні тканини в інтернет-магазині постільної білизни le-vele.com.ua.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА