10:00 02.09.2022

PIN-UP Ukraine сплатила 23,4 млн грн за ліцензію у 2022 році

1 хв читати

В умовах воєнного стану PIN-UP Ukraine, що є одним із представників легального грального бізнесу України, перерахувала до державного бюджету 23,4 млн грн ліцензійного збору. 

Гральний бізнес підтримує економіку України й сплачує щорічні платежі за ліцензії попри можливість відстрочки через повномасштабну війну росії проти України. 

«Сьогодні економіка України зазнає втрат через повномасштабне вторгнення рф. PIN-UP Ukraine, як один із лідерів на ринку ліцензійного казино України, не припиняв свою діяльність в онлайн-сегменті ринку азартних ігор та справно сплачує щорічні платежі за ліцензії. Команда PIN-UP Ukraine і надалі підтримуватиме економіку України», – прокоментував COO PIN-UP Ukraine Ігор Зотько.

У 2021 році компанія PIN-UP Ukraine сплатила до державного бюджету ліцензійний збір на суму 23,4 млн грн.

Нагадаємо, за даними Комісії з азартних ігор і лотерей цьогоріч за перші пів року від сплати за ліцензії на провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор і випуск та проведення лотерей до бюджету вже надійшло 746,94 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА