12:54 19.08.2021

АТ "Миколаївгаз" за сім місяців 2021 року ліквідовувало понад 4,5 тисяч випадків витоку газу

2 хв читати
АТ "Миколаївгаз" за сім місяців 2021 року ліквідовувало понад 4,5 тисяч випадків витоку газу

За сім місяців 2021 року АДС “Миколаївгаз” понад 4,5 тис. разів виїжджали на місце виклику.  Майже 70% скарг пов'язані з виявленням характерного запаху газу в приміщеннях, де встановлені газові прилади, та в під'їздах.

Причина подібних аварійних ситуацій полягає у відсутності регулярного технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж. Згідно чинного законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання у приватних будинках і квартирах несуть їх власники або балансоутримувачі.  Технічне обслуговування має право проводити обрана власником чи балансоутримувачем компанія, виключно при наявності всіх необхідних дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Зараз в АТ “Миколаївгаз” проходить акція, за якою споживачі газу можуть замовити технічне обслуговування на рік всього за 300 гривень. Понад 1,3 тис. споживачів вже скористались цією пропозицією. Наголошуємо на тому, що технічне обслуговування проводиться відповідно до Правил безпеки систем газопостачання України.

"Безпека споживачів газу – наша головна задача. Небезпечні ситуації найчастіше створюють споживачі природного газу, які не дотримуються правил безпечного користування газом у побуті. Довіряти ремонт, заміну й установку газових приладів потрібно тільки фахівцям, які мають відповідні дозволи. Тому ми рекомендуємо нашим споживачам не зволікати з укладанням договорів на технічне обслуговування, адже це дозволить попередити виникнення аварійних ситуацій і потурбуватись про свою безпеку заздалегідь", - зазначає директор технічний АТ "Миколаївгаз" Дмитро Грицай.

Міжопалювальний період - найзручніший час для проведення обстеження і технічного обслуговування внутрішніх мереж газопостачання будинку. За більш детальною інформацію щодо послуги клієнтам АТ "Миколаївгаз" необхідно звертатись до 104.ua Клієнтського простору за місцем проживання.

 Отримати консультацію можна за телефонами  контакт-центру (067) 65 70 104, (0512) 777 104.

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2020 році АТ "Миколаївгаз" доставила своїм клієнтам  421,5 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА