17:36 16.04.2021

"Інтерфакс-Україна" запускає спецпроект Green Deal

2 хв читати
"Інтерфакс-Україна" запускає спецпроект Green Deal

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" оголошує про запуск спецпроекту Green Deal і створення відповідного розділу на сайті.

У фокусі - стратегія The European Green Deal, згідно з якою Євросоюз має намір побудувати вуглецево-нейтральну економіку до 2050 року, і формована стратегія "Зеленого курсу" в Україні.

У розділі будуть представлені статті, інтерв'ю та погляди представників влади, бізнесу, аналітиків та експертів.

У рамках проекту передбачено організацію круглих столів і прес-конференцій на тему адаптації України до European Green Deal із залученням усіх зацікавлених сторін.

Інтерес "Інтерфакс-Україна" до теми "Зеленого курсу" викликаний зростанням кількості запитів наших передплатників і їхнім занепокоєнням щодо відсутності чіткої стратегії такого курсу в Україні. На їхню думку, цій темі приділено недостатньо уваги, хоча на кону — економічна стійкість країни і перспективи її зростання. Ми націлені інформувати читача про європейські та українські тренди екологічної трансформації економіки, як завжди, оперативно, ексклюзивно й достовірно.

Крім того, агентство зацікавлене у створенні в Україні біржової системи торгівлі викидами як нового перспективного ринку.

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" працює на ринку економічної і політичної інформації України з 1992 року. За цей час агентство здобуло репутацію одного з найбільш авторитетних постачальників оперативної та об'єктивної інформації. Каналами агентства "Інтерфакс-Україна" інформаційні повідомлення з України надходять передплатникам у всьому світі. Інформаційні стрічки агентства інтегровані в інформаційні потоки найбільших інформаційних агентств світу - Bloomberg та Reuters. Нині агентство випускає понад 50 інформаційних продуктів політичної, фінансової, економічної тематики українською, російською, англійською та німецькою мовами.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА