14:31 03.02.2021

O2IT.Recruitment об'єднується з інноваційним парком UNIT.City

2 хв читати

1 лютого 2021 року IT-рекрутингова компанія O2IT.Recruitmen стає партнером UNIT.City. Інтеграція компанії в екосистему інноваційного парку буде відбуватися вже під новою назвою – UNIT.Recruitment.

В пріоритетні завдання співпраці – посилення не тільки компаній-резидентів парку, а й активний вектор розвитку на зовнішніх ринках і міжнародній арені IT-рекрутменту.

"Наше партнерство з UNIT.Сity – це вихід на новий стратегічний рівень і наша команда до нього готова.

За три роки існування компанія стала одним з ключових гравців на ринку IT-рекрутменту. У 2020 році ми закрили 120 вакансій і стали постійними партнерами у розвитку бізнесу 25-ти компаній.

Це партнерство ґрунтується на нових можливостях, спільних цінностях і довірі.

Ми хочемо, щоб талановиті українці знаходили для себе можливості професійної реалізації в нашій країні, розвивалися і гідно заробляли тут, в Україні і в провідних компаніях світу", – Рената Карпенко, керуючий партнер компанії, експерт з більш ніж 15-річним досвідом в рекрутменті.

Засновниками і інвесторами компанії є Василь Хмельницький, підприємець, фундатор UFuture і UNIT.City та Олексій Долгіх, один з найбільш відомих експертів в області підбору управлінського персоналу в Україні.

"Наша мета – створити наймасштабнішу, системну і стійку компанію на ринку IT-рекрутменту і готові вкладати свій досвід і знання в її розвиток" – коментує Олексій Долгіх.

UNIT.Recruitment - рекрутингова компанія, основною спеціалізацією якої є пошук IT-талантів в Україні і за її межами. UNIT.Recruitment працює більше 3-х років на українському та міжнародному ринках, масштабуючи бізнеси партнерів і клієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА