11:23 09.12.2020

Віталій Бойко увійшов до складу журі 13-ї щорічної премії CEE RETAIL AWARDS E-RETAIL & INNOVATION

3 хв читати

Ми з гордістю повідомляємо, що генеральний директор NAI Ukraine та Urban Experts Віталій Бойко буде представлений у складі журі на премії CEE RETAIL E-RETAIL 2020

13-та щорічна церемонія нагородження  CEE Retail у Центральній та Східній Європі - це головна подія у сфері ритейлу комерційної нерухомості. Довгоочікувана подія відбудеться ОНЛАЙН 11 лютого 2021 року.

До складу суддівської комісії увійдуть 32 лідери індустрії. Кожен член журі представиться іншим членам журі, після чого відбудеться онлайн-голосування по всіх категоріях. Весь процес буде перевірений компанією EY, а переможці будуть оголошені на урочистій церемонії нагородження в четвер, 11 лютого, о 19:00.

Віталій Бойко має 20-річний досвід роботи на ринку нерухомості, від ідеї до реалізації та стабільного управління.

Глибоке знання як місцевого ринку, так і великий міжнародний досвід дозволяє надавати клієнтам експертні консультації з питань розвитку, інвестицій, управління активами, будівництва та архітектури, а також використовуючи час, фінансові ресурси та майно замовника зі 100% ефективністю.

У 2017 році він був удостоєний звання «Людина року у сфері нерухомості» премії Eastern Europe Real Estate Project, від Europaproperty.com та URE Club.

Понад 700 консультаційних проєктів та 100 об'єктів введених в експлуатацію  у сферах ритейлу,офісної нерухомості, багатофункціональних об'єктів, житлової нерухомості, транспорту та ресторанно-готельного бізнесу. 

Географія проєктів охоплює всю територію країн СНД, в тому числі Україну, Білорусь, Казахстан, Кіпр та країни Балтії.

Автор найамбітніших проектів: Ocean Plaza, Mall Respublika, Lavina Mall, Ocean Mall, Blockbuster Mall, Smart Plaza Polytech і Obolon, White lines - комплекс багатофункціонального призначення (зроблена комерційна частина), головні регіональні ТРЦ в Україні - Global UA (Житомир), MOST City (Дніпро), Оазис (Хмельницький) та інші. 

Видатну якість проектів засвідчили міжнародні нагороди:

Ocean mall - переможець в категорії “Розвиток ритейлу в Україні” INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS 2019

April City - переможець в категорії “Девелопмент багатофункціональних об'єктів України” INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS 2019

Blockbuster Mall - найбільший “торговий курорт” України, перший торговий центр з брендом IKEA в Україні. Переможець European Property Awards 2018

Ритейл проєкт року (EASTERN EUROPE REAL ESTATE FORUM 2019)

Ocean Plaza - фіналіст премії MIPIM Awards 2012

Lavina Mall - перший торговий центр, що розмістив H&M в Україні. Найбільший торговий центр України. Разом із DYI гіпермаркетом «Епіцентр» і українським гіпермаркетом «Ашан» створено найбільший торговий хаб. Загальна площа хаба — майже  250 000 м² А товарообіг точки  сумарно складає 10% товарообігу Києва. Кількість відвідувачів сумарно складає понад 100 тис в день. 

«Я високо ціную можливість стати учасником 13-ї щорічної премії CEE RETAIL AWARDS E-RETAIL & INNOVATION. І цим заявляю, що з відповідальністю судитимуть компанії, проєкти та персоналії за внесок у розвиток ринку комерційної нерухомості в регіоні у 2020 році» - коментує Віталій Бойко.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА