11:25 12.08.2020

ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" пропонує мешканцям області сплачувати борг частинами

2 хв читати
ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" пропонує мешканцям області сплачувати борг частинами

У Дніпропетровській області споживачі газу заборгували за блакитне паливо майже 140 млн грн. Але, як свідчить досвід, далеко не завжди боржники – це недбалі платники. Іноді життєві обставини бувають сильнішими за людину.

ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" пропонує тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію, сплачувати накопичений борг частинами і укласти графік погашення заборгованості (договір реструктуризації).

"Ми знаходимось у постійному діалозі з нашими споживачами, - говорить директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко. – І розуміємо, що у малозабезпечених людей можуть виникати дійсно скрутні життєві ситуації. Треба тільки не накопичувати борг далі, а звернутись за допомогою. Разом ми обов’язково знайдемо вихід".

Для укладання графіку погашення заборгованості необхідно звернутися безпосередньо до компанії. Це ви можете зробити в одній з точок контакту, або в одному з центрів обслуговування клієнтів, про місцезнаходження яких можна дізнатися за посиланням https://dpgaszbut.104.ua/ru/contacts/id/kontakti-16340.

Документи, необхідні для подання заяви на погашення заборгованості:

• заява на ім’я директора Товариства;

• паспорт та ІПН власника особового рахунку;

• довідка про склад сім’ї;

• документальне підтвердження часткової/тимчасової неплатоспроможності (вимога п. 4.10 Постанови НКРЕКП №2500), а саме: довідки про хворобу; довідки про розмір заробітної плати (якщо людина працює); довідка про розмір виплат з пенсійного фонду; довідка з державної служби зайнятості; довідка про розмір соціальних виплат з УПСЗН та будь-які інші довідки, які підтверджують неплатоспроможність.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає постачальником природного газу для споживачів таких міст як Дніпро та Кривий Ріг, а також для населених пунктів Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпільського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобеляцького району Полтавської області (згідно з рішенням НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 року). Компанія поставляє природний газ 1,3 млн побутовим споживачам, 520 бюджетним установам і 109 релігійним організаціям.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА