07:48 16.12.2017

У 2018 році українська влада повинна працювати гармонійно

2 хв читати
У 2018 році українська влада повинна працювати гармонійно

У наступному 2018 році всі гілки влади повинні працювати злагоджено і на результат, заявив народний депутат, перший заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко на підсумковому річному звіті Міністерства інфраструктури України.

Підводячи підсумки року, що минає, парламентарій зазначив про значні досягнення в сфері інфраструктури.

"Нам є про що звітувати і чим пишатися. У першу чергу, проголосований парламентом закон, яким був створений Дорожній фонд. Це дає нам можливість в наступному році використовувати безпрецедентні гроші - 45 млрд грн на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг країни. У держбюджеті закладено 7 млрд. грн. на окремі дороги, такі як Львів-Вінниця-Кропивницький-Миколаїв-Одеса, Київ-Дніпро-Дружківка, Харків-Суми і Житомир-Чернівці. Я впевнений, що українці відчують, що якість, інфраструктура доріг поліпшуються. А до наших планів входить ремонт і реконструкція в наступному році 4000 кілометрів доріг", - зазначив політик.

І.Кононенко сказав, що ключовим завданням для України на 2018 рік стоїть питання розвитку лоукостів - дешевих авіаперельотів. Зараз українці вже отримали безвізовий режим, і громадяни змогли відчути, як це, без перешкод подорожувати Європою.

Також він підкреслив якість реформування і модернізації морських портів, а також, їх ефективне використання. Верховна Рада України проголосувала за законопроект щодо загальної приватизації великих інфраструктурних проектів, що значно спрощує процедуру приватизації, концесії портів і залучення інвестицій для стратегічних об'єктів країни.

Ще й досі, за словами нардепа, немає певних досягнень в сфері залізниці. Однак у парламенті висловили готовність розробляти і приймати необхідне законодавство, яке стосується розвитку цього напрямку.

"Важливо, щоб у наступному році, як і в цьому, всі гілки влади працювали спільно, злагоджено і на один результат", - підсумував свій виступ І.Кононенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА