14:17 08.08.2016

Розенко повідомив, що будинок біля Києва, де відбувався мітинг, належить його матері

2 хв читати
Розенко повідомив, що будинок біля Києва, де відбувався мітинг, належить його матері

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що будинок у селі Погреби під Києвом, де проходив мітинг, належить його матері.

"Вони вирішили вдарити по найбільш чутливому, адже вдарили сьогодні не по мені, вдарили по моїй 75-річній матері. По мамі вдарили, яка є власником і живе в цьому будинку. Добре, що ми вчора вивезли її з цього будинку, тому що знали, що будуть такі провокації біля будинку, де вона мешкає 10 років", - сказав він журналістам після засідання уряду в понеділок.

П.Розенко підкреслив, що не мав декларувати цей будинок, оскільки живе окремо від матері й декларує лише своє майно та своєї сім'ї.

"Це частина інформаційної кампанії проти мене, яка ведеться проти мене мінімум останніх півроку. Півроку тому за поданням Служби безпеки України ми припинили виплати на окуповані території для 250 тис. осіб, які нібито були пенсіонерами і отримували виплати. На сьогоднішні по відновлення виплат звернулося 150 тис. осіб", - сказав віце-прем'єр.

Як повідомлялося, в понеділок вранці близько двох десятків людей проводили акцію біля одного з будинків в селі Погреби під Києвом, який, на їхню думку, належить віце-прем'єру П.Розенку. Люди підпалили шини, а через кілька хвилин загасили їх.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в поліції Київської області, такий факт був, але немає підтвердження, що громадяни збиралися і палили шини саме біля будинку, власником якого є віце-прем'єр П.Розенко. Патрульна поліція виїжджала на місце, однак нікого не затримувала і пошкоджень майна не зафіксувала.

За інформацією обласної поліції, є заява від одного з жителів с. Погреби про те, що біля його будинку палили шини і проводили відеозйомку. Ця інформація внесена в єдиний облік.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА