15:32 01.08.2016

МОЗ врахує проблеми міжнародних закупівель 2015 р. - Розенко

1 хв читати
МОЗ врахує проблеми міжнародних закупівель 2015 р. - Розенко

Міністерство охорони здоров'я України врахує проблеми, які виникали під час проведення міжнародних закупівель за кошти бюджету 2015 року, повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко на прес-конференції в Києві в понеділок.

"Ми очікуємо завершення закупівель за держбюджетні кошти 2015 року. Сьогодні, на жаль, ліки в повному обсязі не надійшли, укладено лише 60% контрактів. Нам необхідно цю роботу завершити і розпочати нову процедуру. Ми маємо в процесі закупівель за кошти бюджету 2016 року врахувати проблеми, які були", - сказав він.

П.Розенко зазначив, що до контрактів із міжнародними організаціями буде внесено "певні корективи, щоб забезпечити виконання завдань". Водночас він наголосив, що затримки з постачанням закуплених через міжнародні організації препаратів не були системними, а виникали з різних причин щодо кожного окремого препарату.

"Найближчим часом ми знатимемо, в чому полягали проблеми і чому виникали затримки. У перший рік міжнародних закупівель були певні труднощі, але зараз вже можна говорити, що процес постачання розблоковано", - сказав він.

П.Розенко зауважив, що закупівлі ліків через міжнародні організації розпочнуться найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА