13:50 24.05.2016

Суд відмовив екс-главі Державіаслужби Антонюку у відновленні його на посаді

1 хв читати
Суд відмовив екс-главі Державіаслужби Антонюку у відновленні його на посаді

Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову екс-глави Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка, в якому він просив визнати протиправним його звільнення і відновити його на посаді.

Про це повідомив партнер юридичної компанії "Анте" Андрій Гук на своїй сторінці в мережі Facebook.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 4 вересня 2015 року звільнив з посади голови Державіаслужби Дениса Антонюка, яка посідала її з 12 березня 2014 року.

Службове розслідування відносно Д.Антонюка встановило низку порушень і перевищення їм повноважень. Зокрема, виданий Державіаслужбою новий наказ про правила видачі призначень на авіамаршрути, який зумовив низку дискусій і суперечок на авіаринку, не супроводить розвиток конкуренції і створює умови для надання переваг окремим суб'єктам. При цьому ні Д.Антонюк, ні його заступник Микола Мельниченко не внесли змін у документ. Встановлено, що сама комісія Державіаслужби з питання видачі призначень на авіамаршрути працювала з порушеннями.

Водночас Д.Антонюк подав позов до Окружного адміністративного суду Києва про визнання протиправним розпорядження про його звільнення і також вимагає відновити його на роботі. Вказаний позов він зареєстрував 2 жовтня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА