13:17 10.02.2016

Розенко заявив, що не відновлюватиме на посаді екс-главу Держслужби зайнятості Кашубу

2 хв читати
Розенко заявив, що не відновлюватиме на посаді екс-главу Держслужби зайнятості Кашубу

Міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив, що не має наміру виконувати рішення суду про поновлення на посаді голови Держслужби зайнятості Ярослава Кашуби.

"Наскільки мені відомо, слідство з приводу звинувачень в хабарництві колишнього голови Держслужби зайнятості досі не завершено, справу не передано до суду. Тому ніяких підстав для відновлення на посаді Я. Кашуби без остаточного рішення суду по суті справи я не бачу", - цитує слова міністра прес-служба Мінсоцполітики.

Таким чином, за словами, П. Розенко, наказу про відновлення Я. Кашуби не буде. "Я не має наміру скасовувати свій наказ про відсторонення Кашуби з посади голови Держслужби зайнятості... Очевидно, що невдовзі з боку колишнього керівника Держслужби зайнятості варто очікувати звернення до суду з вимогою зобов'язати мене відновити Кашубу на посаді", - сказав міністр.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва ухвалив рішення відновити Ярослава Кашубу на посаді голови Держслужби зайнятості.

У вересні 2015 року співробітники Служби безпеки України спільно з представниками Генпрокуратури затримали голову Державної служби зайнятості України у службовому автомобілі у центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тис. грн. Під час огляду машини виявлено велику суму грошей в іноземній і національній валютах, мисливську рушницю з патронами та ін.

Крім того, Слідче управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з СБУ затримали ще одного керівника Державної служби зайнятості України – голову тендерного комітету Держслужби за фактом одержання неправомірної вигоди. Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу затриманим – вони були арештовані з можливістю внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА