17:13 23.11.2015

Захист спецназівців Єрофєєва і Александрова має намір викликати як свідка телеведучого Шустера

2 хв читати
Захист спецназівців Єрофєєва і Александрова має намір викликати як свідка телеведучого Шустера

Захист спецназівців Головного розвідувального управління Генерального штабу Російської Федерації Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова задекларувала намір викликати як свідка за подальшого розгляду справи своїх підзахисних у Голосіївському районному суді м. Києва відомого журналіста, телеведучого Савіка Шустера.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні суду в понеділок, на якому продовжується вивчення доказів і матеріалів, наданих стороною обвинувачення, було продемонстровано відеозапис інтерв'ю, яке взяв у російських військовослужбовців С. Шустер, коли вони перебували в лікарні після затримання.

Після цього адвокат Є. Єрофєєва Оксана Соколовська сказала, що, оскільки під час спілкування з підсудними журналісту могли стати відомі якісь обставини, адвокати на відповідній стадії процесу заявлять клопотання про виклик С. Шустера до суду як свідка.

Спецназівці О. Александров і Є. Єрофєєв були затримані 16 травня в зоні проведення АТО поблизу м. Щастя (Луганська обл.) при спробі захопити стратегічний міст. У результаті зіткнення один український військовий загинув, троє дістали поранення. Один із затриманих був поранений у руку, інший - в ногу. Затримані були переведені до Київського Головного клінічного шпиталю Міноборони. 29 травня їм були зроблені планові операції.

19 травня затриманим українські слідчі оголосили підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності т. зв. "ЛНР", а потім Шевченківський райсуд Києва обрав для них запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА