16:43 31.01.2015

У Харкові невідомі зруйнували ще два пам'ятники діячам радянської епохи

1 хв читати
У Харкові невідомі зруйнували ще два пам'ятники діячам радянської епохи

У Харкові в ніч на суботу було зруйновано пам'ятник Володимиру Леніну і пам'ятник Павлу Постишеву, повідомляє прес-служба обласної організації ВО "Свобода".

"Українські патріоти в районі Залютине повалили черговий істукан Леніна. Трохи пізніше в парку біля ДК "Металіст" упав бронзовий пам'ятник більшовику Павлу Постишеву - одному з організаторів голодомору-геноциду в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби Харківської організації "ВО "Свобода" в суботу.

У відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" повідомили, що інформацію про руйнування погруддя П.Постишеву внесено до єдиного журналу обліку правопорушень.

"Інформація про пошкодження монумента надійшла о 22.30 у п'ятницю. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Вона констатувала руйнування погруддя Постишева. На постаменті, де його було встановлено, невідомі чорною фарбою написали "Кат". Зі слів свідків, пам'ятник зруйнували невідомі в балаклаві", - сказали у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

Водночас, за словами співрозмовника агентства, інформації про руйнування пам'ятника Леніну в районі Залютине до міліції не надходило.

Як повідомлялося раніше, влітку-восени 2014 року в Харкові та області неодноразово фіксувалися випадки руйнування пам'ятників Леніну. Зокрема, увечері 28 вересня радикально налаштовані активісти знесли пам'ятник Іллічу на площі Свободи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запропонував ВР продовжити строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА