11:59 19.08.2014

Батальйон "Донбас" знищив підкріплення з НЗФ "Оплот" на шляху до Іловайська, зачистка міста триває

2 хв читати
Батальйон "Донбас" знищив підкріплення з НЗФ "Оплот" на шляху до Іловайська, зачистка міста триває

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" знищив два КамАЗи з підкріпленням бойовикам, що прямували до Іловайська.

"На територію Донецької області незаконно потрапили два КамАЗи з терористами незаконного збройного формування "Оплот", які мали бути підкріпленням для терористів у Іловайську. Але завдяки оперативній роботі батальйону "Донбас" рух колони було затримано. КамАЗи знищено", - йдеться в повідомленні батальйону "Донбас" на сторінці в мережі Facebook.

У батальйоні також підтвердили, що бійці "Донбасу" затримали громадянина ЄС, словака у військовій формі з шевронами "Новороссия", який розповів, що воює як найманець, імовірно, мінометник.

У свою чергу радник глави МВС України Зорян Шкіряк розповів агентству "Інтерфакс-Україна", посилаючись на інформацію комбата батальйону "Донбас" Семена Семенченка, що Іловайськ повністю блоковано.

Наразі сили АТО контролюють орієнтовно 2/3 міста, залишилося очистити від бойовиків адміністративну частину й житлові висотні будинки, де можуть бути снайпери та інші бойовики.

Він також розповів, що вночі бойовики намагалися направити до Іловайська групу підтримки з бойовиків підрозділу "Оплот": одну групу було знищено, а інша була змушена втекти, "повністю перерізано шлях, місто у блокаді сил АТО".

Радник глави МВС наголосив, що по місту з боку Донецька бойовики завдали ударів з установок "Град", проте не потрапили в ціль.

"Наразі триває зачистка міста. Сподіваємося, що сьогодні-завтра місто буде звільнено повністю", - заявив З.Шкіряк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА