16:58 31.01.2014

Авіакомпанія Ellinair відкриває прямий рейс із Харкова на Корфу з червня

1 хв читати

Грецька авіакомпанія Ellinair відкриває прямий рейс із Харкова на острів Корфу (аеропорт "Іоанніс Каподістріас") 3 червня.

"Пряме авіасполучення між Харковом та столицею острова Корфу, містом Керкіра відкриється на початку курортного сезону, 3 червня, і триватиме до кінця вересня поточного року. Польотна програма здійснюватиметься в співпраці з харківським представництвом найбільшого російського туроператора по Греції, компанії Мouzenidis Travel, дочірньої структури грецького холдингу Мouzenidis Group. Планована регулярність польотів - один раз на тиждень", - йдеться в повідомленні прес-служби групи DCH (власник - Олександр Ярославський), яка управляє міжнародним аеропортом "Харків" через компанію "Нью Системс АМ".

Рейси за маршрутом Харків-Корфу-Харків здійснюватимуться на літаках Avro RJ-85 пасажиромісткістю 95 людей, із компонуванням салону шість крісел у ряду. Мінімальна вартість квитка в один бік, разом із податками та зборами, становитиме 1300 грн.

Авіакомпанію Ellinair було засновано в 2013 році, є власністю холдингу Мouzenidis Group. Діяльність авіакомпанії орієнтована насамперед на російський ринок, вона також активно освоює інші перспективні ринки, зокрема український, білоруський, казахстанський, працює з країнами Прибалтики, Сербією, Чехією та іншими. Авіапарк Ellinair представлений літаками Airbus А320 у комплектації 160-165 крісел із бізнес-класом та Avro RJ-85 у комплектації 95 крісел економ-класу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА