10:02 30.10.2013

Маркову, що перебуває в ІТТ, у вівторок двічі викликали "швидку" - адвокат

2 хв читати
Маркову, що перебуває в ІТТ, у вівторок двічі викликали "швидку" - адвокат

Політику Ігорю Маркову, який перебуває в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) у вівторок двічі викликали "швидку допомогу", заявив адвокат політика Олександр Казарновський.

"Ігор Марков страждає на виразкову хворобу та холецистит, а також на інші захворювання внутрішніх органів. Унаслідок голодовки ці хвороби загострилися. Проте в ізоляторі тимчасового тримання, де тримають Ігоря Маркова, немає санчастини, і медичну допомогу йому там надати не можуть, тому 29 жовтня йому вже двічі викликали швидку допомогу", - наводить слова адвоката прес-служба І.Маркова в середу.

О.Казарновський також висловив думку, що І.Маркова тримають в ІТТ для того, щоб не випустити його з-під контролю МВС.

"Слідчі ізолятори підпорядковуються пенітенціарній службі, а ІТТ перебувають у віданні МВС. Тому в МВС не хочуть переводити Маркова з ІТТ, оскільки там його простіше контролювати", - заявив адвокат.

Як повідомлялося, Вищий адміністративний суд України у вересні 2013 року ухвалив постанову за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна про фальсифікацію на виборах народних депутатів у 2012 році підписів на користь І.Маркова, й фактично позбавив І.Маркова депутатських повноважень. І.Марков був членом фракції Партії регіонів.

20 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак офіційно оголосив рішення ВАСУ про припинення повноважень депутата І.Маркова. Згодом він заявив, що з 20 вересня зарплата І.Маркову не нараховується, а його картку для голосування заблоковано.

22 жовтня І.Маркова затримали в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій у 2007 році. В міліції розповіли, що йдеться про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. І.Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо в самому побитті пікетувальників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА