15:07 21.09.2013

Павличенко-молодший завдав собі неглибоких подряпин на шиї, зараз він в порядку і шкодує про вчинок - ДПтС

2 хв читати

Засуджений за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова Сергій Павличенко, прибувши в колонію для відбування покарання, завдав собі незначних порізів на шиї захованим лезом. Зараз він почувається задовільно і шкодує про скоєне, повідомляє прес-служба управління Держпенітенціарної служби в Харківській області.

"16 вересня до Диканевської виправну колонію №12 у Харківській області прибув для відбування покарання засуджений Павличенко Сергій Дмитрович, 1992 р.н. По прибутті, до проведення співробітниками установи його повного особистого обшуку, Павличенко С.Д., скориставшись захованим у ротовій порожнині лезом від одноразової бритви, завдав собі незначних подряпин на шиї. До того ж, він поводився дуже нервово та неадекватно", - йдеться в повідомленні.

Засудженому одразу надали медичну допомогу у медчастині колонії, потім керівництво установи та представники прокуратури провели з ним роз'яснювальні профілактичні бесіди.

За словами С.Павличенка, наголошує прес-служба, він поранив себе для того, щоб його направили відбувати покарання в іншу область.

Наразі стан здоров'я засудженого задовільний, він шкодує про свою поведінку того дня. З ним постійно спілкуються психологи установи та територіального управління ДПтС.

Раніше депутат-"свободівець" Ігор Швайка повідомив, що С.Павличенка жорстоко побили після етапування до Харківської виправної колонії №12.

У Соціал-Національній асамблеї стверджують, що С.Павличенка було не просто жорстоко побито, він намагався перерізати собі вени. Після цього його перевели в штрафний ізолятор.

Адвокат С.Павличенка Михайло Ніконов повідомив, що не має інформації про стан свого підзахисного, оскільки не зміг з ним зустрітися.

Як повідомлялося, бізнесмена Д.Павличенка та його сина Сергія було визнано винними у вбивстві судді С.Зубкова навесні 2011 року. Голосіївський районний суд Києва засудив Д.Павличенка до довічного позбавлення волі, а С.Павличенка - до 13 років позбавлення волі.

14 січня 2013 року колегія суддів Апеляційного суду Києва ухвалила рішення про проведення часткового судового слідства в рамках розгляду апеляції батька та сина Павличенків.

1 серпня 2013 року Апеляційний суд Києва залишив у силі вирок Голосіївського районного суду Києва Дмитру та Сергію Павличенкам. Вони подали касаційну скаргу у Вищий спеціалізований суд України.

Батько і син Павличенки мали причетність до руху вболівальників футбольного клубу "Динамо" (Київ). За їх звільнення виступали фанати різних футбольних клубів, незгодні з вироком.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА