14:34 08.01.2013

"Аерофлот" обiцяє перевезти всiх пасажирiв, якi купили на початку сiчня квитки на його спiльнi рейси з українською авiакомпанiєю "АероСвiт"

1 хв читати
"Аерофлот" обiцяє перевезти всiх пасажирiв, якi купили на початку сiчня квитки на його спiльнi рейси з українською авiакомпанiєю "АероСвiт"

"Аерофлот" перевезе всiх пасажирiв, якi купили квитки на спiльнi рейси "Аерофлоту" й української компанiї "АероСвiт" до 4 сiчня включно, незалежно вiд дати польоту, пообiцяв гендиректор найбiльшого росiйського авiаперевiзника Вiталiй Савельєв.

"Усiх, хто купив квитки до 4 сiчня включно на будь-яку дату, ми перевеземо", - написав В.Савельєв у вiвторок у Твiттерi.

Вiн додав, що з 5 сiчня "Аерофлот" "зупинив продаж (на спiльнi рейси з українським авiаперевiзником - IФ) до з'ясування ситуацiї з "АероСвiтом".

Господарський суд Київської областi 29 грудня 2012 року ухвалив рiшення про початок провадження у справi про банкрутство приватного акцiонерного товариства "Авiакомпанiя "АероСвiт", у якої виникли фiнансовi труднощi.

4 сiчня "АероСвiт" виступила iз заявою, в якiй наголосила, що не є банкрутом, не зупиняє виробничої дiяльностi та виконує в повному обсязi всi операцiйнi процедури, зокрема заходи iз забезпечення безпеки польотiв.

Станом на 9 ранку за мiсцевим часом 8 сiчня, згiдно з даними київського аеропорту "Бориспiль", компанiя скасувала вiсiм рейсiв на прибуття i дев'ять рейсiв на вiдправлення.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА