23:20 28.05.2012

Іващенка знову обстежили лікарі, оцінивши його стан як задовільний

1 хв читати

Комісія фахівців МОЗ і Державної пенітенціарної служби України в понеділок укотре оглянула підсудного, колишнього в. о. міністра оборони Валерія Іващенка, назвавши його стан задовільним.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України, за результатами огляду лікарі констатували, що його стан здоров'я порівняно з результатами попереднього медичного огляду не погіршився і відповідає перебігу його захворювання.

З метою динамічного спостереження за станом здоров'я В.Іващенка лікарі рекомендували проведення контрольного інструментального обстеження, а також призначили лікувальну фізкультуру.

Як повідомлялося, 12 квітня 2012 року Печерський районний суд Києва засудив колишнього в. о. міністра оборони України В.Іващенка до п'яти років ув’язнення з позбавленням на три роки права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків в установах, підприємствах та організаціях усіх форм власності, і з позбавленням II рангу держслужбовця. Відповідно до вимоги статті 82 КК у терміні відбуття покарання засудженого В.Іващенка враховано термін його попереднього ув'язнення, починаючи з 21 серпня 2010 року. Захист В.Іващенка й сам підсудний не згодні з вироком.

В.Іващенко в листопаді 2009 року, обіймаючи посаду виконувача обов’язків міністра оборони України, підписав складений керуючим санацією Феодосійського судномеханічного заводу план санації. Цей документ передбачав реалізацію державного майна, зокрема трьох причалів, бомбосховища та будівлі, що забезпечувала розміщення і зберігання мобілізаційних матеріальних резервів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА