16:46 28.04.2012

Королевська закликала політиків не спекулювати на темі вибухів у Дніпропетровську

2 хв читати
Королевська закликала політиків не спекулювати на темі вибухів у Дніпропетровську

Напад на мирних громадян у Дніпропетровську - це атака на українську державність, вважає лідер партії "Україна - Вперед" Наталія Королевська.

За її словами, в цій небезпечної ситуації все українське суспільство має згуртуватися. "Неприпустимо використовувати трагічний момент життя нашої країни для політичних спекуляцій. В Україні необхідно забезпечити громадський спокій, правопорядок і зробити висновки з трагедії. Це наша спільна відповідальність і спільне завдання. Дніпропетровські вибухи - тест на ефективність державних інститутів України", - зазначила Н.Королевська.

Лідер партії "Україна - Вперед" переконана, сьогодні перед українською державою стоять три першочергові завдання. Перше - забезпечити постраждалим громадянам своєчасну якісну медичну допомогу. Друге - забезпечити громадський спокій і в Дніпропетровську, і по всій країні. "Я звертаюся до всіх політичних сил - не спекулювати на темі вибухів, адже загальне відчуття страху і невизначеності - саме те, чого домагалися злочинці", - закликала вона.

"І найголовніше - влада має пояснити суспільству: Чому теракт став можливим в одному з найбільших міст України? Чому наші спецслужби не змогли запобігти трагедії? Яким чином наша країна підтримуватиме правопорядок і безпеку під час Євро-2012?", - зазначила політик.

"Я закликаю провести неупереджене і політично незаангажоване розслідування, обов'язковою умовою якого - повна прозорість, оперативне інформування суспільства про перебіг розслідування, залучення до розслідування українських і міжнародних незалежних експертів", - наголосила Н.Королевська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА