12:59 27.04.2012

Унаслідок вибуху біля зупинки в центрі Дніпропетровська постраждали 5 людей, через деякий час у центрі стався другий вибух

2 хв читати

Унаслідок вибуху в сміттєвому баку поряд із зупинкою "Оперний театр" у центрі Дніпропетровська постраждали п'ятеро людей.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вибух стався тоді, коли до зупинки під'їхав трамвай із великою кількістю людей.

На місці працюють оперативні служби Міністерства надзвичайних ситуацій та Міністерства внутрішніх справ.

Постраждалих госпіталізували до лікарень міста, троє - у важкому стані.

У міліції кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" підтвердили, що причиною вибуху був вибуховий пристрій.

За даними правоохоронців, усі постраждалі дістали легких поранень і госпіталізовані до лікарні ім. Мечникова.

За інформацією прес-служби МНС, вибух стався об 11:50 на трамвайній зупинці на проспекті Карла Маркса. "За попередньою інформацією, п’ятеро людей дістали поранень - троє жінок і двоє чоловіків. Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні", - зазначено в повідомленні.

За даними відомства, вибухова хвиля вибила шибки трамвая та легкового автомобіля, який був припаркований поруч. "На місці події працюють вибухотехніки МВС України, працівники СБУ та МНС. Причину вибуху з'ясовують", - зазначено в повідомленні.

За інформацією очевидців, через 40 хвилин після вибуху біля Оперного театру в Дніпропетровську пролунав другий вибух у центрі міста. Туди попрямували міліція та карети "швидкої допомоги", які раніше прибули до місця першого вибуху.

Як повідомили кореспонденту очевидці, вибух стався біля фонтану "Купідон" на Алеї закоханих. Є інформація про одного постраждалого.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА