18:27 25.05.2021

"Укравтодор" упроваджує єдину систему управління станом доріг E-ROAD

1 хв читати
"Укравтодор" упроваджує єдину систему управління станом доріг E-ROAD

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") упроваджує єдину систему управління станом доріг E-ROAD - інтерактивну карту дорожніх робіт з інформацією про контракти підрядників і актуальний перебіг будівництва.

Як повідомило агентство у своєму Telegram- каналі у вівторок, ця система дає змогу в реальному часі стежити за виконанням робіт на дорогах, забезпечуючи прозорість у взаємодії між Службами автодоріг (САД) в областях і підрядниками, а також між САД і "Укравтодором".

"Завдяки використанню оперативних та об’єктивних даних у E-ROAD контроль за використанням коштів, дотримання термінів робіт стає ще більш жорстким. Інформація у системі оновлюється щодня, завдяки чому оперативність прийняття рішень замовниками робіт зростає", - пояснюється в повідомленні.

Раніше, як зазначає "Укравтодор", контроль перебігу виконання робіт здійснювався на основі переважно паперової документації, що знижувало швидкість обробки даних.

За даними агентства, E-ROAD також обробляє надану системою WIM інформацію стосовно потоку транспортних засобів і здійснених порушень у розрізі годин або днів, суми потенційних штрафів, забезпечує можливість пошуку порушника за номерним знаком.

"Укравтодор" зазначає, що поки що E-ROAD - тільки для внутрішнього користування, але агентство працює над додатковим функціоналом для громадян, завдяки якому вони зможуть брати участь у процесі контролю.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА