16:52 03.11.2023

iPhone 15 Pro Max: детальний огляд

3 хв читати

На правах реклами

Поціновувачі продукції Apple щороку чекають на вересень більше, ніж на свій День народження. Саме на початку осені щороку виробник електронної преміум-техніки радує своїми інноваціями.

Цього року розробники презентували 15-ту лінійку смартфонів, флагманом якої став iPhone 15 Max. Чому гаджет - номер один серед усіх смартфонів планети та чи справді він окупає свою вартість? Зупинимося на головному.

Трикольоровий титан та матове скло

Корпус і грані смартфона зроблені з титану, а задня пластина - з матового скла. У сукупності це додало Айфону стилю і зробило його на 20 грамів легшим за минулорічний iPhone 14 Max. Наприклад, стільки важать 10 пакетиків чаю. До того ж завдяки матовому покриттю і міцності матеріалу сліди експлуатації телефону зводяться до мінімуму і ледь помітні на око. Отже, чистота і доглянутість апарату забезпечені.

iPhone 15 Pro Max розроблений у трьох унікальних кольорах:

  • Natural Titanium - природний природний колір металу;

  • Black Titanium - благородний чорний з поправкою на матовість;

  • White Titanium - традиційний для попередніх лінійок молочно-білий;

  • Blue Titanium - глибокий насичений темно-синій колір глибоких вод.

Більшість користувачів віддає перевагу натуральному відтінку. По-перше, тому що він раніше не зустрічався, по-друге, він найпрактичніший у використанні.

Ще одна візуальна зміна - більш тонкі рамки екрану, а за рахунок заокруглених граней створюється відчуття більшого дисплея за колишніх параметрів діагоналі 6,7 дюйма і роздільної здатності в 2796х1296 пікселів.

Продуктивність і камера: рівень Pro Max

"Мізками" фаворита 15-ї лінійки iPhone виступає чип A17 Pro - перший у світі шестиядерний 3-нм процесор із продуктивністю на 10% вищою, порівняно з попереднім A16 Bionic. Це дає суттєву перевагу як при вирішенні робочих завдань, так і в підкоренні нових рівнів геймінгу.

Не можна обійти стороною основну камеру. Хоча роздільна здатність залишилася колишньою, зате серйозно перетворилася оптика. У камеру вбудували перископний 12-мегапіксельний 5-кратний телеоб'єктив з 5-кратним оптичним збільшенням, 2-кратним оптичним зменшенням і 10-кратним оптичним зумом. Цифровий при цьому становить до 25x.

Додаткові функції — великі можливості

Наостанок варто згадати про не найзначніші фішки, які однозначно спрощують роботу і відпочинок з iPhone 15 Pro Max. До них належать:

  1. Action Button - клавіша дії. Якої саме - вибираєте ви. На ній можна встановити безшумний режим, фокусування, камеру, ліхтарик, голосовий запис, лупу, швидку команду або зовсім звільнити від завдань.

  2. Зміна зарядного роз'єму з Lightning на USB-C. Нехай ініціатива була не в компанії, а через розпорядження Євросоюзу - перехід істотно спрощує можливість підзарядити телефон єдиним кабелем.

  3. Реверсивна зарядка - можливість використовувати Айфон як акумулятор для пристроїв, що підсіли.

Головні висновки

Отже, перед нами не просто черговий щорічний гаджет, а справді нова розробка, яка приносить комфорт у всьому: від зовнішнього вигляду до 29 годин відтворення відео.

До того ж в Україні є майданчики з лояльними цінами та вигідними умовами купівлі оригінального iPhone 15 Pro Max - наприклад, estore.ua. Переходьте і ставайте щасливим володарем смартфона № 1. Залишилося тільки вибрати: натуральний або блек?

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На тлі загострення бойових дій поблизу Харкова МКЧХ збільшує обсяг допомоги внутрішньо переміщеним особам

Розвиток підприємництва в Україні: у банку розповіли, що впливатиме в майбутньому на кількість нових ФОП

17 травня КБФ проведе онлайн-дискусію щодо конфіскації російських активів

Ламінат і міжкімнатні двері: якість від Торгової Мережі Zavod Parketu

"Інтергал-Буд" у трійці лідерів за обсягами будівництва під час війни

18 травня відбудуться урочистості з нагоди Дня сорту винограду «Одеський чорний» - УКРСАДВИНПРОМ

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Боротьба з екоцидами і ядерним тероризмом, гуманітарне розмінування й очищення води

Літо в Туреччині, сезон 2024: вигідні пропозиції від АНЕКС Тур

Парафія св. Миколая в Києві передала благодійну допомогу для потреб сил оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА