16:53 05.10.2023

Meest Пошта – сучасний сервіс поштових послуг

2 хв читати

На правах реклами

Нещодавно в Україні з'явилася нова служба доставки – Meest Пошта. Це сервіс із доставляння посилок, бандеролей, деяких великогабаритних відправлень між українськими населеними пунктами. Також здійснюється транспортування до багатьох країн Європи, Азії та Америки. Українська компанія є частиною міжнародної корпорації, всі члени якої функціонують згідно з ультрасучасними підходами в логістиці, управлінні процесами, інших аспектах діяльності. Багато клієнтів оцінили безперечні переваги поштового сервісу Meest Пошта над аналогічними службами.

Мобільний застосунок – одна з головних переваг поштового сервісу Meest Пошта

переваги поштового сервісу Meest ПоштаБезумовною перевагою цієї поштової служби є наявність сучасного мобільного додатка з широкими функціональними можливостями. Завдяки цьому застосунку клієнти отримують змогу:

  • Першими дізнаватися про промокоди, знижки. Багато людей, які скористалися послугами сервісу на території України чи будь-якої іншої країни, наголошують на такій перевазі поштового сервісу, як змога брати участь у різних акціях, розіграшах призів, а також користуватися вигідними пропозиціями компанії, отримувати суттєві знижки на послуги, промокоди.
  • Швидко дізнаватися інформацію про найближче чи будь-яке інше відділення. В застосунку можна знайти адресу, контактні телефони, графік роботи, поточний статус, умови й особливості роботи конкретного відділення.
  • Оформляти посилку в режимі онлайн. Можна не виходячи з дому, не залишаючи робоче місце, вказати потрібну інформацію: тип відправлення, масу, дані відправника, одержувача, спосіб доставлення (у відділення пошти, до поштомата чи за вказаною адресою кур’єром), орієнтовну вартість посилки. Під час цього процес створення декларації на пересилання здійснюється автоматично.

Також у застосунку можна оформити виклик кур'єра для відправлення/отримання посилки, відстежувати її поточне місцеперебування, статус.

Інші особливості діяльності

Практично в будь-якому з понад п'яти тисяч українських відділень можна скористатися послугами служби доставки Meest Пошта. Достатньо замовити на офіційному сайті, через мобільний додаток або в телефонному режимі виклик кур'єра за будь-якою адресою. Працівник поштового сервісу оперативно відвідає вас, прийме посилку, цінний лист або пакет документації. Якщо одержувач перебуває в межах тієї ж адміністративно-територіальної одиниці, можливе пряме кур'єрське доставлення без залучення транспортно-логістичної служби.

Також клієнти цінують високий рівень конфіденційності. Жодні особисті дані третім особам не розголошуються.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київстар пропонує рік користуватися RTK-сигналом за спеціальними умовами

23 травня в Hyatt Regency відбудеться конференція "Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together”

16 травня в м. Черкаси розпочне роботу бізнес-форум «Хлібна індустрія-2024»

AMIC ENERGY та Фонд Сергія Притули оголошують початок співпраці у межах ініціативи "Незламна кава"

Sense Bank збільшив кількість клієнтів-підприємців на 18,89%

10 травня у Львові відкриється центр протезування та ортезування

Безкоштовний Запрошувальний Квиток на II-й Український Будівельний Конгрес

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА