10:06 01.09.2023

Володимир Носов: В основі бізнесу нового покоління лежить місія, а не комерція

3 хв читати
Володимир Носов: В основі бізнесу нового покоління лежить місія, а не комерція

Регулювання ринку криптовалют – це закономірна реакція на їхнє поширення і перехід у масове використання. Про це розповів Володимир Носов – засновник та СЕО однієї з найбільших криптобірж в Європі родом з України WhiteBIT

З його слів, Україна також впевнено рухається до масової інтеграції криптовалют в усі сфери нашого життя, і це хороший сигнал для інвесторів. 

«Багато учасників ринку вже зараз розглядають перспективи роботи в Україні. Тому запуск  регульованого ринку лише збільшить інвестиційний потенціал держави. Більш предметно ми зможемо говорити після оприлюднення остаточної версії законопроєкту. Та вже саме бажання України бути в топі прогресивних держав, які не ховаються від інновацій, а йдуть їм назустріч, – це процеси, які я особисто і компанія WhiteBITпідтримують», – говорить бізнесмен. 

Він також додав, що процес адаптації української правової бази до стандартів європейського регламенту MiCA не буде простим, однак це – логічний крок. 

Говорячи про готовність українців до змін, підприємець акцентував увагу на необхідності едукації громадян. Біржа WhiteBIT системно реалізує різні програми з криптограмотності для українців. Володимир Носов розповів про актуальні у цій сфері проєкти. 

«Серед зовсім нових проєктів у сфері освіти – Digital Traders Hub та WhiteBASE: trading. Перша ініціатива реалізується спільно з Cryptology. Суть її полягає у створенні криптоковоркінгу для офлайн-навчання з трейдингу, де новачки, професійні трейдери, розробники та інші криптоентузіасти матимуть змогу ділитися своїми знаннями», – зазначив підприємець.

В інтерв'ю Володимир Носов торкнувся і теми благодійної діяльності компанії. З його слів, наразі біржа зосередилася на допомозі армії та гуманітарному напрямі. 

«Благодійність та певна соціальна місія були завжди присутні в стратегії розвитку компанії. Актуальна сума, яку ми передали на підтримку України в межах різних активностей за майже півтора року, приблизно  415 млн грн. Один з останніх наших донатів – це плюс 5 млн грн до операції «Єдність», збору на 10 тисяч дронів-камікадзе. Та попри повномасштабну війну ми не зупинили нашу ініціативу, спрямовану на допомогу онкохворим дітям. Продовжуємо підтримувати освітні та культурні проєкти», – повідомив Володимир Носов. 

Насамкінець підприємець заявив, що сучасний бізнес не може існувати без місії та чітких цінностей. 

«Бізнес нового покоління має бути орієнтований на людину. Саме на людину, а не клієнта. Тобто в основі сучасних компаній є дещо більше, ніж комерція. Місія нашої біржі – досягти масового впровадження технологій блокчейн і розширити криптовалютну спільноту, надаючи безпечну і просту у використанні платформу. Сухі метрики, статистика, показники – це вже стара школа. Компанії нового покоління працюють з особистостями», – вважає Володимир Носов. 

Нагадаємо, нещодавно біржа WhiteBIT створила новий інструмент для донатів – криптобанку Whitepay, що відкриває додаткові шляхи для збору більшої кількості коштів. Таким чином, клієнти Whitepay можуть створити власну криптобанку, вказати цільову суму збору та збирати пожертвування у криптовалюті.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА