21:59 22.08.2023

Оголошення про зміну дати проведення U Tomorrow Summit

2 хв читати

Шановні гості U Tomorrow Summit! 

Від імені команди оргкомітету U Tomorrow Summit маємо повідомити про рішення щодо переносу дати проведення саміту. 

Цей важкий крок пов’язаний з трагедією, що відбулася минулого тижня в Чернігові.

Ваша безпека під час U Tomorrow Summit — це наша відповідальність. Тому ми ретельно обміркували всі можливі варіанти розвитку подій, врахували тематику декількох напрямків UTS, концентрацію представників бізнесу, держави, воїнів та ветеранів ЗСУ та волонтерської спільноти, і прийняли рішення про перенесення дати UTS на наступний рік.

Майже півроку підготовки та активної роботи команди організаторів та партнерів події — Міністерства цифрової трансформації України, USAID, партнерів-представників бізнесу, медіа- та інфопартнерів, спікерів та модераторів, а також всіх, хто допомагав нам, підтримав нас, купив квиток і зробив внесок до фонду реабілітації SuperhumansCenter, стали для нас великою цінністю та неоціненним досвідом крутих партнерств, якісної комунікації, довіри та натхнення.

Для нас це одне з найважчих рішень і викликів за останні роки. Але всі вкладені кошти й зусилля на організацію саміту не вартують нічого у порівнянні з людським життям. Отже, відповідальний вибір сумний, але очевидний. 

Всі кошти з проданих квитків будуть повернуті учасникам.

Ініціатор форуму, підприємець Василь Хмельницький та команди організаторів — Київський міжнародний економічний форум та UNIT.City приносять щирі вибачення всім, хто планував, готувався та вніс в особистий календар відвідування U Tomorrow Summit.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА