16:26 22.08.2023

64% українців готові пробачити зраду

2 хв читати

1

Сайт для знайомств в Україні UkrDate провів опитування серед користувачів з усієї країни, чи готові ті пробачити зраду.

64% усіх опитаних наголосили, що готові пробачити одноразову зраду. 36% – категорично нi.

Із загальної кількості тих, хто готовий пробачити і рухатись далі – 49% жінок та 51% чоловіків. Тобто, представники обох статей практично однаково дивляться на одноразову зраду і готові дати шанс партнерові, який провинився.

В опитуванні взяли участь 9500 осіб із різних міст України, віком від 28 до 55 років.

З найбільшим розумінням до зради ставляться респонденти віком від 36 до 45 років - 28% і 46-55 років - 24% з усіх опитаних за те, щоб дати другий шанс партнеру. Користувачі віком 28-36 років (48% опитаних) не готові прощати навіть одноразову зраду.

2

“Як показують дані, представники молодого покоління дивляться на зради інакше, вони рідше зраджують партнерів, і самі не готові заплющувати очі на таку поведінку. Користувачі старше 36 років готові зберегти відносини, якщо зрада відбулася один раз і випадково. Ми бачимо, наскільки зараз змінюються погляди та цінності на базові речі: вірність, повага, щирість. Що не може не тішити. - Коментує отримані дані представник UkrDate Максим Ковальський.

Довідка. Сайт для знайомств серед українців UkrDate розроблений ізраїльською компанією Dabltech, працює з 2008 року. На сайті сидять користувачі, які не тільки проживають в Україні, а й ті, хто переїхали на за кордон. Нині кількість реєстрацій серед українців перевищила 3 млн. Користувачів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА