20:41 03.07.2023

Історія та засновники компанії Eldorado.ua

3 хв читати

За даними на 2023 рік, компанія Eldorado.ua входить до трійки лідерів серед ритейлерів побутової техніки в Україні. 85 магазинів мережі у 46 містах нашої країни щодня відкривають свої двері, щоб допомогти українцям наскільки це можливо спокійніше та зручніше пройти воєнний час та купити все необхідне для створення комфорту у домі, для роботи та перемоги.

З чого починалася історія компанії Eldorado.ua та хто стоїть на чолі? Розкажемо далі.

Якого року відкрився перший магазин Eldorado.ua

З моменту відкриття першого магазину у Києві на Хрещатику у 1999 році, компанія продемонструвала історію успіху та розвитку, значно розширивши міста присутності, постійно збільшуючи асортимент товарів та послуг, партнерів та постачальників якісної техніки.

З метою розширення бізнесу у 2013 році мережа магазинів Eldorado.ua об'єдналася з іншою українською компанією – «Технополіс», ставши на 100% українським брендом. Було повністю замінено склад керівництва та менеджмент, який складається лише з громадян України. Головний офіс розташований у центрі Києва, де працює СЕО Віра Вітінська.

З 2013 року розпочинається активний розвиток мережі магазинів Eldorado.ua, компанія розширила присутність на 62 міста. Після повномасштабного вторгнення компанія позбавляється кількох магазинів у Маріуполі та інших окупованих містах, але вже у перші місяці оперативно запускає роботу магазинів. Спочатку близько 60, а у 2023 – вже 85 магазинів у 46 містах України. Eldorado.ua стала першою великою мережею, яка повернулася до Бучі після деокупації, на початку 2023 року відновила роботу магазину площею 1000 кв. м у ТРЦ Ретровіль (м. Київ), який був повністю зруйнований внаслідок ракетного удару у березні 2022 року.

Чому компанію назвали Eldorado.ua

Згідно з колумбійською легендою, Ельдорадо — це міфічна країна, багата на золото та коштовне каміння. Знайти її намагалося багато мандрівників, але нікому так і не вдалося це зробити. Метафора про місце, де зібрано всі багатства світу, лягла в основу назви компанії. Вважається, що саме в «Ельдорадо» ви зможете знайти лише найкращі товари за вигідними цінами.

В останні роки, ще до війни, компанія змінила позиціонування, — і наголошує на комфорті та затишку для сімей. Слоган «Заради сімей» зайвий раз підкреслює основний напрямок роботи бренду та пріоритети, які він ставить перед собою.

Хто засновник Eldorado.ua

Важко назвати певне ім'я фундатора мережі магазинів Eldorado.ua, зараз ця компанія управляється командою висококваліфікованого менеджменту. Про репутацію бренду та його розвиток дбає СЕО, а раніше – фінансовий директор Віра Вітінська. Вона прийшла до сім'ї «Ельдорадо» 2001 року на посаду касира-контролера, багато років очолювала фінансовий департамент, а 2020-го обійняла посаду керівника всієї мережі.

Зі своїми обов'язками Віра Вітінська справляється чудово. Потрапивши у 2020 році на складний період карантину у зв'язку з пандемією COVID-19, вона спромоглася правильно організувати роботу не лише відділень мережі, а й усіх департаментів компанії. Магазини Ельдорадо одними з перших на ринку повернулися до роботи, повністю вакцинувавши всіх співробітників та забезпечивши турботу та безпеку клієнтів.

2022 приніс новий виклик і перевірку у вигляді повномасштабного вторгнення. З цим завданням Віра Вітінська також справляється на відмінно.

Чия компанія Eldorado.ua

Сьогодні компанія на 100% українська, всі співробітники та керівний склад — наші співвітчизники, які невтомно працюють на утримання стабільності та розвитку.

Наприклад, у 2023 році Eldorado.ua запустила акцію «Цеглинка для родини» для збору кошти на модульне житло для сімей, чиє власне житло було зруйноване через війну. Взяти участь в акції може кожен клієнт мережі, просто купивши на касі наклейки за 23 гривні, — це ціна однієї «цеглинки». У ході перших кількох місяців кампанії вдалося зібрати близько мільйона гривень та забезпечити житлом сім'ю військовослужбовцям із Чернігівської області. Наступний будинок вже готовий до передачі для багатодітної родини у Чернігові.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА