11:34 25.05.2022

БФ "Безпечна Україна" та Держпідприємство Міноборони підписали меморандум про співпрацю задля відновлення країни

1 хв читати

Днями БО "Благодійний фонд "Безпечна Україна" та Державне підприємство Міністерства оборони Украïни підписали меморандум про співпрацю, аби об'єднати зусилля у відновленні територій України та безпеки її населення.

Про це повідомив керівник БФ "Безпечна Україна" Сергій Степаненко.

За його словами, Фонд постійно працює над тим, аби підсилити свою команду та пошуком партнерських організацій задля якнайшвидшого відновлення безпеки нашої країни:

"Наразі для продуктивної роботи ми підписали меморандум про співпрацю із Державним підприємством Міністерства оборони Украïни. Вдячні його директору Валерію Семеську за довіру та максимальну готовність до плідної роботи. Основним напрямком вбачаємо реалізацію спільних проектів та програм, проведення спільних освітніх та інформаційних заходiв задля реалізації мети в завдань - відновлення нашої країни та безпеки її громадян".

Сергій Степаненко додав, що тепер на партнерських засадах вони здійснюватимуть заходи в сферах організаційноï, аналітичної роботи, освітньої дiяльностi та iнформаційного забезпечення. І така спільна діяльність уже незабаром дасть позитивні результати. 

Крім того, він наголосив, що робота над гуманітарним розмінуванням в Україні при злагодженій роботі державних структур, благодійних фондів, громадськості і вітчизняних та закордонних партнерів буде тривати не менше ніж 10-15 років.

 

Юрій ІВАНОВ 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА