12:24 13.05.2022

Вся продукція державних лісгоспів буде продаватись через біржі

2 хв читати

12 травня 2022 року відбулась робоча нарада щодо реалізації оброблених та необроблених лісоматеріалів, яка проходила за участю Державного агентства лісових ресурсів України, його обласних управлінь та лісових господарств, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, товарних бірж та Асоціації "Біржові та електронні майданчики".

Під час зустрічі обговорили результати роботи галузі, в т.ч. під час військових дій.

Представники ДАЛРУ повідомили, що задоволені фактом поновлення біржами торгів необробленою деревиною, а також відзначили перші результати, а саме додаткові надходження коштів до лісового господарства, за підсумками березня, квітня та початку травня 2022 року.

"Хто б там що не говорив, але сьогодні біржові торги, саме торги на ліцензованих біржах, себе зарекомендували безпрецедентно", - зазначив Голова ДАЛРУ Юрій Болоховець.

"Тільки ж у воєнний стан ми відпустили ситуацію буквально на тиждень у відношенні прямих договорів, то відразу посипались й різні корупційні ризики, звинувачення й т.д. Тому це питання вже пройдено, аргументів відносно прямих договорів ніяких немає, функціонал (бірж) сьогодні абсолютно забезпечений. Тому, шановні колеги, з 1 червня 2022 року вся наша продукція повинна продаватись виключно через біржі" - додав Юрій Болоховець.

На зустрічі представники бірж зазначили, що вони повністю готові до збільшення обсягів реалізації не лише необробленої деревини, а й 100% пиломатеріалів виробництва лісових господарств. Разом з тим біржі продовжують впроваджувати нові розробки для максимальної зручності учасників ринку.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА