14:09 14.02.2022

Прокат автомобілів особливості популярного сервісу

2 хв читати

Оренда автомобілів – трендова послуга, що набирає популярності і щороку розширює аудиторію потенційних клієнтів. Особливо у великих містах, які є діловими, культурними та туристичними центрами регіону.

Київ – саме один із показових прикладів мегаполісів, в яких все більше людей віддають перевагу прокатному автомобілю службам таксі або власному транспорту. До того ж, якщо гостей столиці цікавить оренда авто Київ здатний запропонувати масу варіантів. Дякуємо за це варто сказати спеціалізованим сервісам на зразок NarsCars.

Різні авто – різні тарифи

Певну роль популяризації прокатних сервісів зіграло розширення парку доступного оренди транспорту.

Окрім популярних автомобілів середнього цінового сегмента, на кшталт седанів B та C-класу, профільні сервіси зараз пропонують безліч інших варіантів – від преміум-авто, представницького класу до мінівенів або, навпаки, компактних міських хетчбеків. Одним із найбільш затребуваних класів у контексті оренди зараз вважаються і кросовери.

Зверніть увагу, що тариф може змінюватись в залежності від терміну оренди – і чим більший термін, тим менша ціна за оренду авто на добу. Але є популярні моделі авто з фіксованою та, як правило, невисокою орендною платою.

Багато сервісів пропонують додаткові опції у вигляді вибору комплектації, типу палива та трансмісії. Таким чином, клієнти можуть сідати за кермо автомобілів, яких вони звикли, або які їм цікаві.

У місті та за містом

Аудиторія потенційних клієнтів прокатних сервісів – це люди із різними потребами. Комусь автомобіль потрібний для відносно довгих поїздок, зокрема до інших міст. Профільні компанії, які здають авто в прокат, підлаштувалися і під ці запити, пропонуючи взяти автомобіль в одному місті, а повернути його в іншому.

Для потреб бізнесу

Знайшлися зацікавлені в оренді автомобілів клієнти та з-поміж юридичних осіб, приватних підприємців та бізнесменів. Деякі компанії, як вже згаданий NarsCars, розробили кілька спеціальних тарифів для даної категорії клієнтів.

Наприклад, з можливістю розширення власного парку техніки та покупкою нових авто під запити конкретного клієнта або довгостроковою орендою автомобілів для штату співробітників. При цьому довгострокові тарифи оренди автомобіля, як правило, виявляються суттєво вигіднішими, ніж оренда з перерахунком на кожну добу.   

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА