11:53 14.02.2022

Плей-оф Кубка України 2022 з кіберспорту

1 хв читати

V1: Плей-оф Кубка України 2022 з кіберспорту 

V2: Плей-оф Кубка України з CS:GO та Dota 2: слідкуй за українськими командами! 

V3: Фінальна стадія Кубка України з CS:GO та Dota 2 розпочалась! 

Розпочався плей-оф етап Кубка України 2022 з дисциплін CS:GO та Dota 2 – офіційного кіберспортивного турніру, визнаного Міністерством молоді та спорту. Фінальні матчі проходять з 12 лютого по 17 квітня щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі. 

Загальний призовий фонд Кубка складає 800 тисяч грн, а титульним партнером турніру є перший легальний букмекер Parimatch Ukraine

Федерація кіберспорту України повідомила, що всього у кваліфікаційному етапі змагання виступила 401 команда, а у груповий етап пройшли 68 колективів. 

У фінальному етапі змагань беруть участь 16 найсильніших команд у кожній дисципліні.

Усі матчі турніру коментує команда талантів Федерації кіберспорту України зі студії у Дніпрі. Дивіться україномовну трансляцію чемпіонату від UESF та підтримуйте учасників у мережі Twitch:  twitch.tv/csgouesf_ua & twitch.tv/dotauesf_ua

Титульний партнер Кубка України 2022 Parimatch Ukraine – провідна беттінгова компанія у світі кіберспорту та перший легальний букмекер в Україні. 

Як інноваційний бренд Parimatch бере участь в організації турнірів із різних кіберспортивних дисциплін та є партнером таких видатних команд як Team Spirit и HellRaisers.


 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА