18:24 27.01.2022

Догляд за тілом: бьюті-гаджети для домашнього SPA-салону

3 хв читати

Масажери, епілятори, ванни для парафінотерапії та інші бьюті-прилади для домашнього використання допоможуть привести обличчя і тіло в порядок, заощадивши на салонних процедурах. На які пристрої варто звернути увагу, розповідають експерти «Е-каталогу».

Вакуумний очисник пор

Позбутися чорних точок, прищів і вугрів допоможе щадне вакуумне чищення, провести яке можна в домашніх умовах. На відміну від механічної (видалення пробок з пір шляхом видавлювання руками), така процедура не травмує шкіру, більш комфортна та абсолютно безболісна. Позбавлення від шкірного сала та забруднень відбувається за рахунок дії негативного тиску, створюваного спеціальним приладом з насадками різного діаметра та призначення. Мінімальна дія на дерму не травмує протоки сальних залоз, а отже, не викликає повторного утворення вугрів та чорних точок. Серед популярних користувачів «Е-каталогу» моделей - VITALmaxx Porenreiniger 3,7V, TRX HailiCare JHF-09, Xiaomi InFace Blackhead Remover. Однак не поспішайте бігти в магазин за бьюті-гаджетом. Перед покупкою експерти рекомендують проконсультуватися з косметологом та переконатися, що такий метод очищення підходить вашій шкірі.

Вибрати вакуумний очисник для пір, ознайомитися з детальними характеристиками та цінами на прилад в інтернет-магазинах країни можна на Е Каталог.

Масажер для обличчя

Бажаєте без ін'єкцій та хірургічних втручань позбутися дрібних зморшок, покращити тонус шкіри та підтягнути овал обличчя? Подумайте про придбання електромасажера або, як його називають професійні косметологи, - міостимулятора. Суть будь-якого масажу в тому, що він розслаблює напружені м'язи, покращує кровообіг, знімає набряклість тканин. Особливою популярністю користуються вібраційні масажери, які за рахунок звукових коливань швидко та без особливих зусиль розслаблюють м'язи, роблячи обличчя більш підтягнутим та свіжим на вигляд. Серед популярних моделей: BSM 3D Massager, Medica-Plus SkinCleaner 7.0+Tool, Doc-team Body «6 в 1».

Фотоепілятор

Використання бритвового верстата або механічного епілятора для видалення небажаного волосся – застарілі методи. Сучасний фотоепілятор – компактний і простий прилад, який у домашніх умовах видаляє волосся на будь-яких ділянках тіла безболісно та надовго. Епіляція відбувається за рахунок впливу світлового імпульсу на волосяний фолікул. Потужності спалаху достатньо, щоб зруйнувати цибулину і не дати волоссю більше зростати. Звичайно, за одну процедуру позбутися небажаної рослинності не вдасться, але 8-10 сеансів буде достатньо, щоб 3-6 місяців милуватися гладкими ніжками. Популярністю в каталозі користуються пристрої: Philips Lumea 9000 BRI 958, Braun Silk Expert Pro 5 IPL PL5014, Xiaomi IPL Hair Removal Apparatus.

Ванна для парафінотерапії

Чому б не побалувати ручки однієї з найбільш популярних процедур СПА-салонів? «Рукавички» з теплого воску допоможуть м'яко розігріти шкіру, поліпшити кровообіг, видалити частинки, що ороговіли, і вивести токсини, зроблять руки ніжними і привабливими. Щоб провести процедуру будинку, знадобиться спеціальний пристрій – парафіноплав (воскоплав) – електрична ємність із кришкою. Найбільш зручні у використанні моделі з індикатором нагріву та можливістю регулювати температуру, такі як Wax Spa pro-wax100 №YH-001 100, YM-500, Beauty Skincare F-70004.

Виявіть турботу та любов до свого тіла! Адже ви гідні захоплених поглядів та компліментів!

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА