11:55 25.01.2022

Інвестиційна компанія Gazelle Finance рада оголосити, що Святослав Самко очолить її офіс в Україні

1 хв читати

Інвестиційна компанія Gazelle Finance рада оголосити, що Святослав Самко очолить її офіс в Україні. Економіст за освітою, а також випускник Гарвардської школи бізнесу, Святослав має глибокий досвід роботи в фондах приватних інвестицій (private equity), здобутий протягом тривалої кар’єри в провідних регіональних інвестиційних компаній Центральної Європи, Росії та Україні, зокрема Abris Capital Partners, Icon Private Equity, та в якості консультанта Bain & Company.

У червні 2021 року Gazelle Finance, як частина своєї стратегії розширення, орієнтованої на країни Східного партнерства вздовж східного кордону Європейського Союзу, розпочала свою діяльність в Україні.

Gazelle Finance — інвестиційна компанія, яка фінансує малі та середні підприємства, що розвиваються, у Євразійському регіоні. Компанія прагне виявити прогалини та бар’єри на прикордонних ринках капіталу та надати комбіноване рішення щодо фінансування та бізнес-консультування амбітним підприємцям. Інвестуючи та співпрацюючи з цими підприємцями, Gazelle Finance допомагає місцевим ринкам і економіці розширюватися, одержуючи при цьому комерційну дохідність для своїх інвесторів. За додатковою інформацією звертайтеся до Натії Маріамідзе за номером: +995 32 2 243 432 або електронною поштою: [email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА