16:41 20.01.2022

"Ковідну" тисячу тепер можна витратити на ліки на сайті Liki24.com

2 хв читати

Це зможуть зробити повністю вакциновані українці віком понад 60 років. Відповідне рішення вчора ухвалив Кабінет Міністрів.

На засіданні Кабінету міністрів 19 січня була ухвалена постанова про розширення дії програми єПідтримка. Починаючи з 24 січня українці віком понад 60 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусної хвороби, мають базовий курс щеплень від коронавірусної хвороби та оформили картку єПідтримка, можуть витратити 1000 грн на ліки.

Провідний сервіс із пошуку і доставки товарів з аптек в Україні Liki24.com підготував низку бонусів для тих, хто зробить замовлення через сайт Liki24.com або мобільний застосунок, який можна завантажити в AppStore та GooglePlay:

  • безкоштовна доставка на замовлення від 500 грн., оплачені картками єПідтримка;
  • інші додаткові акції та знижки на ключові групи товарів (інформація згодом буде оприлюднена на сайті Liki24.com).

«У житті немає нічого ціннішого за здоров’я. Тому ми щиро підтримуємо ініціативу Президента і вітаємо рішення уряду надати допомогу громадянам поважного віку в ці непрості часи. Ми також закликаємо молодь допомогти своїм батькам і старшим родичам витратити ці гроші на необхідні їм ліки за оптимальною ціною», ― зауважив СЕО і співзасновник Liki24.com Антон Авринський.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням.

---------------------------------------------

Liki24.com — міжнародна компанія з українським корінням, яка була заснована в 2017 році та представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення і доставки ліків з аптек.

Liki24.com співпрацює з понад 5 тис. аптек по всій Україні, а доставка наразі можлива в 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінило вже понад 850 тис. українців, а щодня його сайти і мобільні додатки відвідує більше 100 тис. користувачів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА