17:20 14.01.2022

На виконання розпорядження Кабміну МАУП будує в Києві новий студентський гуртожиток

2 хв читати

У цьому році Міжрегіональна академія управління персоналом планує збудувати у Києві новий сучасний гуртожиток для своїх студентів.

Про це повідомляє прес-служба Міжрегіональної академії управління персоналом.

Керівництво МАУП розпочало процес зведення гуртожитку на виконання Концепції Державної цільової соціальної програми відновлення та розбудови мережі гуртожитків для проживання здобувачів освіти закладів вищої освіти на 2022-2026 роки, яка була ухвалена урядом 26 серпня 2021 року.

Новий дев’ятиповерховий гуртожиток, а також триповерхова адміністративна будівля будуються на запит студентів, які стикаються з серйозними проблемами з пошуком житла в столиці.

МАУП отримав всі дозвільні документи для здійснення будівельних робіт. Відповідний дозвіл Державної архітектурно-будівельної інспекції України на виконання будівельних робіт № ІУ013210827761 було отримано 7 вересня 2021 року. Об'єкт має назву: "Будівництво, експлуатація та обслуговування адміністративно-навчального корпусу з будівлею для тимчасового розміщення (проживання) викладачів та студентів за адресою: вул. Фрометівська 2 у Голосіївському районі м. Києва".

Будівництво студентського гуртожитку розпочато наземельній ділянці площею 40 соток (кадастровий номер – 8000000000:79:078:0008), яку МАУП орендує з 2003 року і де Академією тимчасово був облаштований Парк Трипільської культури та встановлений пам’ятник Святославу Хороброму.

Власне будівлі гуртожитку та адмінкорпусу займатимуть площу 10 соток. На інших 30 сотках буде створено зону відпочинку як для студентів, так і місцевих жителів. Зокрема, буде відновлено парк Трипільської культури, який знаходився на цій території.

Будівництво нового гуртожитку позбавить студентів вишу проблем з пошуком житла в Києві, а також спростить їм сам процес навчання: їх житло знаходитиметься безпосередньо біля навчальних корпусів МАУП.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА